Bahtsizbedevi_ incinmissindedi kız benimkilerde yapıyodu benimkiler bide bütün paketi kırıp atıyolardı bi tane sağlam bırskmıyolardı eşim sinir krizi geçiriyodu tekrar gidip yeni bi paket alıyodu kendine biz uyurken sabah erkenden kalkıp yapıyodu 🤣
698_merve 1 tane takim saten kırmızı geceligim 1 tane saten bordo takım 1 siyah saten 3tane tul gecelik 2 tane şort takım benim cok var yaa devrelerim yandi sayamiyorum😅😂
698_merve incinmissindedi bende uzun süredir giymiyodum esime sinir oldugum icin bugun hava sicak canim istedi kendim için giydim
aysglhale incinmissindedi bende ismarladim 2 bin TL tuttu adam burnumdan getirdi aldigima alacağıma pişman oldum artık hefes falan kalmadı direknattim çöpe değecek adamlar için alıp giyeceksin onu anladım bn .
incinmissindedi aysglhale kesinlikle vala bende giymeyi bıraktım, sadece o deil vermeyi de bıraktım 😅 başım daha rahat😏
kizatasozu aysglhale ya öyle zaten 10 tane alsan 2 binide geçer tanesi 200 den aşağı değil dikmeyi bilsem de kendim diksem diyorum
incinmissindedi kizatasozu ayy bunu çok net anladım. Bende ilk defa rahat kafayla bulaşık yıkadım sandım meger odada kıyamet kopmuş 😂