Bahtsizbedevi_ lgrth kız yok ağzından yel alsın istemiyorum düzensizlik var zaten gecikince tutuşuyorum yine gecikme oldu 12 13 gün gecikti kasık ağrım bel ağrım var olacam ama nezaman
Bahtsizbedevi_ lgrth hergün dua ediyorum allahım molur hamile kalmayım diye şaka bi yana istemiyorum ya Allah olmayana cani hönülden isteyene hakedene versin rabbim @successfulwoman versin bitane kız evladı o çok istiyo
lgrth Bahtsizbedevi_ amin amin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin başta @successfulwoman bacıma
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ ayy yoo yok sanki çok yardım ediyorlar. Ablamın kızı 16 yaşında Küçük kızı da 1 bucuk vala öyle rahat ablam. Büyük kızı ilgileniyor. Benimde bunlat tam büyüsün öyle 1 tame daha sonnn kapanış yaparız
Bahtsizbedevi_ TombulHatun kız bende bilmiyodum ben herşeyi eşimde tattım öpüşmeyi ilişkiyi sevgiyi sevmeyi sevilmeyi herşeyi ilk eşimde tattım🤣
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ büyüyünce inşallah biraz rahat oluruz 😲😟😅 desem inanma daha zor oluyor
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ kız ben 17de nişanladım inan bana afersin y..rrk ne bilmiyordum ismini bile hiç duymamıştım 😅 eşim hepsini öğretti banada
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi inanmıyorum zaten çünkü biliyorum benim en büyüğü 10 yaşında hiçbişey beğenmiyor aşırı zor 🤣
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi aynen bende öyleydim oyüzden diyorumya herşeyi eşimde tattım ben boşalmayı bile bilmiyodum 2 çocuğum vardı hala bilmiyodum sonradan öğrendim 🤣🤣
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ 😂😂 yok ben boşalıyordum bekarken ama ilk evlendiğimde eşimle birlikte nasıl boşalacgımı bilmiyordum baktım adam kendi yapıyor ben kalıyor vala 2 aydan sonra onu da alıştırdım benide boşaltmadan uyumuyor 😂
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi yok valla ben bilmiyodum hatta eşimin saatlerce uğraştığını bilirim boşalmam için hatta bi kere bana kaç saattir uğraşıyorum niye boşalamıyon demişti bende nasıl oluyo bilmiyorumki işemek gibimi demiştim🤭🤣🤣