Kızlar klasik belirtiler haricinde başka neler hissettiniz neler yaşadınız merak ettiğim hususlar bunlar. Gecikme harici başka neler size hamile olduğunuzu düşündürdü. Misal 8 gün gecikti geciktiğini anladığım ilk zamanlar alt karın ağrısı oluyodu ama hamile olduğumu düşünmüyorum başka sebepler arıyorum altında
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?
buzdankalpler reglim gecmemişden 2 3 gün onceden aşeriyorum.mesele 3,hamileliyim oldu.3. dede aserdim reglim geçmeden test yaptim pozitiv cikdi.
buzdankalpler adetime daha 4.5 gün kala kayinvalideme gelmiştik yemeğe oda tatlı niyetine helva kavurmus kış ayı subatti gene 2 buçuk yıl önce o koku beni çok rahatsız etmişti midem bulanmisti ki normalde helvayı çok severim sonra aradan bı kaç gün geçti gene koku hassiyeti yaşadım midem bulandı çokta istiyodum bı bebeğim olmasını bide Ocak ayında rahim filmi cekilmistim sonrada Şubat’ta hamile olduğumu öğrendim işte onca koku hassasiyetine anca öğrendim eşim isteydi çok istiyodum ama ben umtlu degildim hiç sonra bı bakarım hamileyim eşime haber verdim annemi aradım haber verdim sonra arkadaşlarım kayınvalidem böyle öğrendim 🤗🤗🤗❤️❤️
buzdankalpler göğüs hassasiyeti ve emzirdiğim zaman sızlaması
buzdankalpler çok uykum geliyordu. Akintilarim fazlalasmisti. Çok gergindim catacak yer arıyordum resmen. Bunların hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum göğsüm koyulasmisti ama çok değil. Birazda büyümüştü göğsüm bu kadar büyük mu diye düşündüm ilk gördüğümde. Aradan 10 gün geçti regl beklerken regl olamadım bir kac gün bekledim bekledim kasik ağrısı çekiyorum ama olmuyordum. Daha sonra hamilelik belirtilerine baktım sinir , akıntı uyku hepsi belirtiymis
buzdankalpler aserme olmuştu çok tuhafti bide ateş basmasi gibi tuhaf olan durumlar
buzdankalpler
Göz bebeklerim büyümüşdü🙃
belmuda nasıl ya göz bebeği de büyüyomuş 🙄
mikissss 6 gün geçince nolur nolmaz diye yaptım test negatif çıktı gecikme ve bir hafta öncesine kadarki karın ağrısı hariç hiçbir şey yok duygusal değişim vs test yaparken de acaba hamile miyim diye çok az geçti o da neredeyse regl olsaydım sonlanması gereken tarih olduğu için. 2 yıl önce 10 gün sonra regl oldum doktora gittim vs ama o yıl 2 ayı aşırı stresli geçirmiştim sağlık sorunu olmasından korkuyorum işin aslı çok fazla ilaç kullanıyorum evlendiğimden beri her yıl 4 5 ay tedavi süreci geçiriyorum. İnş gebeliktir de hastalık değildir
mlksrdl geçtiğimiz hafta dediğiniz gibi bir bulantı hissettim birkaç gün ama hafif bir bulantı. Mide rahatsızlığı olduğu için o dahi bnm için belirti olmayabilir o yüzden ona dikkat edemiyorum 🙃
Neredeyse 9 gün geçti geçtiğimiz hafta bulantı ve alt karında ağrım vardı. Aynı zamanda üşüttüm üşütme gecikmeye sebep mi bilmiyorum ama duygusal bir değişim yaşamadığım için gebelikten emin değilim(test 2 gün önce negatifti)
etoile uyku hali var aferin bu kadar çok uyku yapar mı bilmiyorum ayakta uyuyacak gibi oluyorum. 2. Testi ne zaman yapsam?
perimasali802_ yazılanların hepsi var gibi ama aynı zamanda soğuk algınlığım var sebep oysa şuan 9. Gün bu kadar gecikir mi
buzdankalpler
Ben öyle fark ettim. Hani aşık oldupunda %45 büyüyorya onun gb
buzdankalpler bilmiyorum ilaçta etki etmiş olabilir silik çizgi de mi yoktu ilk fırsatta tekrarlayın varsa silikte olsa illaki çıkar
buzdankalpler ilk hamileliğimde bulantı kusma yaşamaya başlamıştım çoğu şeyden durduk yere tiksinmeye başladım sonra da geciktim öyle anladım, ikinci hamileliğimde de kasık ağrısı ve gecikmeden anladım
lgrth ilk testte tertemiz tek çizgi vardı
belmuda ilk defa böyle bir şey duyuyorum
buzdankalpler böyle olmadiysan bir ihtimal cnm test yaptır boşuna stres yükleme kendine
buzdankalpler bir iki güne tekrar yap bakalım belki de ilaçtan hastalıktandır
lgrth salı günü yapmıştım pazar sabah yeniden test yapıcam tam tamına 10 gün geçmiş 11. Gün başlamış olacak eğer regl olmazsam yine negatifse doktora giderim artık ilk fırsatta
buzdankalpler hayırlısı🙂