buzdankalpler belengaz23 kağıt havlu var silmez olur muyum 😂 bazen sıkılıyorum bu halimden eldiven takıyorum bi bakıyorum eldivenli ellerim çeşmenin altında 😂
aynoluyonoluyo belengaz23 ayy ne olacak bilmiyorum ben eldiven kullanmaya özen gösteriyorum ama yinede 🤦♀️🤦♀️ huy oldu artık. Bir arada her iki günde bir nevresim değiştirirdim ay zar zor bıraktım onu 😂
aynoluyonoluyo belengaz23 aşkım dayanmıyo zaten😂😂 3 senede ağzı yüzü biryere dağıldı, kimisi soldu inceldi yırtıldı 😂 geçenlerde attım hepsini 5 tane yeni takım aldım ama artık eskisi gibi 2 güne bir değilde 5 6 günde bir değiştiriyorum 😂
698_merve Ben sabunsuz temizlik yapamam 😂sabunsuz yapinca temiz olduguna inanmıyorum 😂mesela sirke ile evi silemem sirke pos geliyo bana sirkeyle silsem de dayanamam kalkar sabunla silerim tuzlu su ile banyo da yapamam 😂 sadece su olmali😂
698_merve belengaz23 dişil enerji için falan tuzlu su ile banyo yapin diyolar bende yapmaya niyet ediyorum ama o tuzlu suyla yikanamiyorum yapamıyorum 😂
TombulHatun 698_merve tuzlu suyla yıkanmayacaksın zaten 😂 Önce normal banyonu yapıp çıkmadan vücuduna tuzlu su döküp durulamadan çıkacaksın 😂😂
698_merve TombulHatun ben onu yapamiyorum işte 😂😂birisi ben farkettemednbkatarsa anca o zaman olur harici ben yapamıyorum
momd belengaz23 hastanede çişim gelse tutarım ben girmek istemiyorum asla aşırı sıkıssam küçüğü yapmaya giderim oda varya hiçbir yere değmeden nefret ederim midem kalkar elim ayağım titriyor ki öyle yerlerde pislik yuvası resmen