aynoluyonoluyo belengaz23 kesinlikle yazın 40 derece sıcak bile olsa yattığım odanın kapısı kapalı olmalı asla yatamam ve mutlaka üzerime ince dahi olsa birşey örtmeliyim😂🤦♀️birde mutfak lavabosunda normal su bile içsem lavaboyu tekrar aceyle ovmalıyım🤦♀️🤦♀️ takıntı oldu artık günde nerdeyse bir 6 7 kere çamaşır suyuyla lavabo ovuyorum bırakamıyorum içim rahat etmiyor 🤦♀️🤦♀️
belengaz23 aynoluyonoluyo kız bende bi ara öyleydim çamaşır suyu konusunda ellerimden olunca bıraktım çok da geç oldu tabi ellerim deve toynağına benziyor şimdi yarım yarım yarılmaktan😖
aynoluyonoluyo belengaz23 ayy ne olacak bilmiyorum ben eldiven kullanmaya özen gösteriyorum ama yinede 🤦♀️🤦♀️ huy oldu artık. Bir arada her iki günde bir nevresim değiştirirdim ay zar zor bıraktım onu 😂
yrgn1mmy belengaz23 çoraptan huylanırım halıya çıplak ayak basamam terlik olacak ama çorapsız ayrıca el yıkama kuru yere de dokunsam o eller yıkanacak tiksiniyorum 🙈
buzdankalpler belengaz23 kağıt havlu var silmez olur muyum 😂 bazen sıkılıyorum bu halimden eldiven takıyorum bi bakıyorum eldivenli ellerim çeşmenin altında 😂
aynoluyonoluyo belengaz23 aşkım dayanmıyo zaten😂😂 3 senede ağzı yüzü biryere dağıldı, kimisi soldu inceldi yırtıldı 😂 geçenlerde attım hepsini 5 tane yeni takım aldım ama artık eskisi gibi 2 güne bir değilde 5 6 günde bir değiştiriyorum 😂
698_merve Ben sabunsuz temizlik yapamam 😂sabunsuz yapinca temiz olduguna inanmıyorum 😂mesela sirke ile evi silemem sirke pos geliyo bana sirkeyle silsem de dayanamam kalkar sabunla silerim tuzlu su ile banyo da yapamam 😂 sadece su olmali😂