belengaz23 momd kirli çorabı çıkardıktan sonra temiz çorap giyiyor musun yoksa öyle çıplak ayakla mı geziyorsun🙂
momd belengaz23 sadece terlik giyiyorum annem evlenince kaynanam devamlı çorap giy hasta olursun deselerde ben çorap kadını değilim beni çorap boğuyor evde de beni sıkan bişey giymeyi sevmem. Bekarken sobalı evden dolayı çorap ve el örmesi patik giyerdim sadece kışın. Ama çorapla uyumak mümkün değil uyuyamam
belmuda belengaz23 Acelecilik sürekli hızlı birşeyler yapmak herkese herşeye yetişmeye çalışmak. Düzenli olmak aklımda örnek:bir ürün varsa almam gereken yarın alabilirim aslında ama hemen sanki dünyanın son günü gb onu hemen almak 🥹🥲🥲bunlar çok yoran ve sevmediğim huylarım. Bide laf sokmak istemedende olsa sevmediğim biriyse özellikle çaat diye laf sokuyorum. Sonra pişmanlkm🤷♀️🤔
cansever belengaz23 sütyenle asla uyuyamam misafirlikte de olsan yatılı mutlaka gece çıkarırım sabah kimse kalkmadan kalkıp giyerim ☺
belengaz23 cansever bi de südyensiz çıkıyormuşsun misafirlerin yanına gerçi bişey olmaz ki ben eşim gittiğinden beri sütyensiz dolaşıyorum bol giyindiğim için belli olmuyor
momd belengaz23 ya işte bende sevmiom giymeyi hakla giyinmehi bile sevmiom ben 😅 bı cok takıntım varda aklıma gelmio ama şu var başka yerde tuvalete giremem girsem zorlanirim kendimi çok tutarım musluğa dokunurken aklımdan kırk şey geçer
buzdankalpler belengaz23 yemek yaparken elime bişey deysin hemen yıkarım hiçbir şeyin bulaşmaması lazım
buzdankalpler belengaz23 kağıt havlu var silmez olur muyum 😂 bazen sıkılıyorum bu halimden eldiven takıyorum bi bakıyorum eldivenli ellerim çeşmenin altında 😂
belengaz23 momd titizliktendir o gerçekten de musluklar mikrop yuvası bazı yerlerde özellikle hastane ve okullarda 😬
momd belengaz23 hastanede çişim gelse tutarım ben girmek istemiyorum asla aşırı sıkıssam küçüğü yapmaya giderim oda varya hiçbir yere değmeden nefret ederim midem kalkar elim ayağım titriyor ki öyle yerlerde pislik yuvası resmen
kimsinsen belengaz23 çok saçma sapan takıntılarım vardır ama aklıma gelenler dolap kapaklarının açık kalması-ağız şapırtısı ve en en tahammül edemediğim de sakız çiğnenmesi yazarken bile tüylülerim diken diken oluyor 😬😬
selattinlokalegeliyonmuaskisi Çorapsız yatamıyorum, yazında dahil. Tam bi çorap kadınıyım. Dolap kapağı ve çekmeceleri açık görmeye tahammülüm yok. Misafirlikte bile açık kalsa çekmece vs çaktırmadan iterim kapatırım yavaşça 😂 değişik bişey.