igze0101 Kizlar selam Dövmeniz var mı? Varsa kaç tane neler? Benim 3 tane var, bi tanesi eşimin ismi hatta sevgiliyken yatırmıştım.
Seromir37 igze0101 benim hiç yok yapmaya cesaretimde yok ama çok isterdim belimde bı tane olmasını cok zarif duruyo sortlarla mini bı bluz giyince çok hoş olur
Deleted4 igze0101 kız spiral taktırmaya bile korkuyom😂ilerleyen zamanlarda belki yaptırabilirim ama eşimin ve çocuklarımin ismini🥰😍
Nietzsche Deleted4 benmde eşim izin vermez ya ,vücuduma yaptracağm hiçbişeye izin vermiyor🙄saç boyamak bile dahil . Ya lazere gdim dyorum tip tip bakıyo . Kadına bile vücudumu gösteremezmişim
Bilinmeyenlidenklem Nietzsche senin ki lazere izin vermiyor benim ki parfümü sadece evde sık yanından geçen kokunu duymasın çok güzel kokuyorsun diyor 😂
Seromir37 Deleted4 bende yeni kayıt oldum dün daha önce oda izin vermiyordu yüzü için kendisi gidiyordu o zamn sende gitmiyeceksin dedim tamam gitmem dedi nasıl olduysa kendisi teklif etti istiyorsan gidebilirsin dedi ayyy canım kocamm ♥️😍
Seromir37 Olivetti ya bizde izin alma gibi değilde görüşünü alıyoruz eşinin stemediği biseyi kim yapar ki o zman sende gitmeyeceksin dediğimde tamam dedi yani eğer ki ben giderim deseydi bende izin almazdım
Nietzsche Olivetti napayım 3 sene evde huzursuzlk olur çok kıskanç . Mecbur birimiz alttan almak zorundayız yoksa 1 aya boşanırdık
Olivetti Nietzsche tabi herkes aile kendi aile dinamiğine göre hareket ediyor. Ben kendime karıştırmam hele de vücudumla alakalı bişeye 😶
deleted1 Dövmeyi sevmem ama bir tane yaptırsaydım o da kulak tarafında boynumun yanına minimal bir ay yıldız yaptırırdım🤗