Ramazanla ilgili bi post sabitlensin artık hiç coşku yok
Buralarda hareketlensin

minex patlıcan var yarın şekillenecek bakalım

minex muhtemelen bende karnıyarık pilav, yanına salata yada cacık fln yaparım

minex tavuklu sebze çorbası tavuk sote pilav ya da kremalı makarna çoban salata kadayıf dolması

Biyiklim çok iyi ya benim eşim asla yemez patlıcanı falan tek kendime de yapamıyorum insanın canı istemiyor o zaman da ayrı ayrı yemekler yap çocukla olmuyor o yüzden benim misafir menümdür o bi misafir gelsin hiç zorlanmam İzmir köftem ve karnıyarık yemeğim meşhurdur arkadaşlar arasında 😂

peynirlimakarnaa İzmir köfte bi kere denedim gerçekten güzel bir yemek oda. Benimde misafir menüm karnıyarık, Arap tavası, fırında tavuk şiş, ve patlıcan oturtma veya patlıcan musakka 😂vala ben sevsem yaparım kendime eşime de ayrı bir şey yaparım

Biyiklim İzmir köfte hem basit hem doyurucu hem de göze hitap eden bir yemek misafir menüne ekle pişman olmazsın 😂 bu arada bende karnıyarık yaptığım menüde; mercimek çorbası
        Karnıyarık
        Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
        Cacık
        Akdeniz Salatası (her öğünümüzde olur)
        Kabak mücver
        Havuç tarator
        Sofrada tatlı olarak kalburabastı
        Çayın yanına da gelin pastası ve kurabiyeler olarak yaparım

minex ay bu arada menüm yeni belli oldu 😂
          Terbiyeli Tavuk suyu çorbası yaptım erkenden bebiş yesin öğlene 😂
          Köri soslu tavuk ve kremalı penne makarna yanına da boll yeşillikli Akdeniz salata tatlı yapmayacağım iftardan sonra güne gideceğim orda yerim eşim de zaten oruçlu değil yemese de olur tatlıyı 😂

peynirlimakarnaa kız xere bu kadar çeşit 🤣hangisini yesem hangisini yemesem zaten doyurucu karnı yarık var 😂 cacık bende yaparım da havalar soğuk diye çorba yapıyorum. Havuç tarator bi ara misafirlerim gelirken ilk defa yapmiştım çok beğenmişlerdi gene yaparım inşallah. Vala ben tatlı matlı ile uğraşamam hiç

minex bende buldum sonunda
            Kilis tava
            Pilav
            Mercimek çorbası
            Salata
            Humus ve patlıcan ezmesi