İftar menüsü
Ramazanla ilgili bi post sabitlensin artık hiç coşku yok
Buralarda hareketlensin
minex muhtemelen bende karnıyarık pilav, yanına salata yada cacık fln yaparım
Biyiklim benim favv menüü, 3 gün 3 öğün olsa yerim sıkılmam😂
peynirlimakarnaa bende çok severim eşimde aynı şekilde her yıl ramazanın ilk günü bu menüm olur 😂
minex
Tarhana çorbası
Kavurma
Pilav
Salata
Tatlı da yarın karar veririm eşimin ne istediğine göre🌸
minex henüz bi fikrim yok düşünüyorum bende daha
Biyiklim çok iyi ya benim eşim asla yemez patlıcanı falan tek kendime de yapamıyorum insanın canı istemiyor o zaman da ayrı ayrı yemekler yap çocukla olmuyor o yüzden benim misafir menümdür o bi misafir gelsin hiç zorlanmam İzmir köftem ve karnıyarık yemeğim meşhurdur arkadaşlar arasında 😂
peynirlimakarnaa İzmir köfte bi kere denedim gerçekten güzel bir yemek oda. Benimde misafir menüm karnıyarık, Arap tavası, fırında tavuk şiş, ve patlıcan oturtma veya patlıcan musakka 😂vala ben sevsem yaparım kendime eşime de ayrı bir şey yaparım
Biyiklim İzmir köfte hem basit hem doyurucu hem de göze hitap eden bir yemek misafir menüne ekle pişman olmazsın 😂 bu arada bende karnıyarık yaptığım menüde; mercimek çorbası
Karnıyarık
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Cacık
Akdeniz Salatası (her öğünümüzde olur)
Kabak mücver
Havuç tarator
Sofrada tatlı olarak kalburabastı
Çayın yanına da gelin pastası ve kurabiyeler olarak yaparım
- Düzenlendi
minex ay bu arada menüm yeni belli oldu 😂
Terbiyeli Tavuk suyu çorbası yaptım erkenden bebiş yesin öğlene 😂
Köri soslu tavuk ve kremalı penne makarna yanına da boll yeşillikli Akdeniz salata tatlı yapmayacağım iftardan sonra güne gideceğim orda yerim eşim de zaten oruçlu değil yemese de olur tatlıyı 😂
peynirlimakarnaa kız xere bu kadar çeşit 🤣hangisini yesem hangisini yemesem zaten doyurucu karnı yarık var 😂 cacık bende yaparım da havalar soğuk diye çorba yapıyorum. Havuç tarator bi ara misafirlerim gelirken ilk defa yapmiştım çok beğenmişlerdi gene yaparım inşallah. Vala ben tatlı matlı ile uğraşamam hiç