Leondarling beyazmelek gözü dönünce kıl tüy görmüyor eşimin, epilasyon yaptırmıştım zaten çok seyrek tüylerim. Seks yapmamak için bahane değil zaten, erkekler ille traşlımı seks yapıyor sanki
Panda beyazmelek Öyle hazırlıksız yaptığımız olmuşdu bir iki defa oda hiç lafını bile etmemişdi.Çünkü her zaman temizimdir.Sorun olmuyo☺️
OzlemAx Cemrerana Ohaa NasiL Uyuyorlar Oyle Ben Sabah Kalktığımda dusuöu Alırım Akşam Da Boynuma Kadar Alıp Uyuyorum 😒😒😒
Cemrerana OzlemAx bende mutlaka su dökünürüm yatağa girmeden duş alamasam bile o işten sonrada hemen abdestimi alırım ama çok yakın bi arkadaşım ilişkiden sonra bile bi ikin gün öyle gezerler pek takmıyolarmış günah diyorumda evden çıkarsak alırız diyo 😐
ayse_orhan Cemrerana nasıl öyle dolaşa bilirler aklım almıyor bende çevremden duydum ilişki öncesi ve sonrasında hep yıkanırım bende. Temizliğine önem vermeli insan👍🏻
alyakusum01 beyazmelek benimki biraz çıktığında eşim yinede dinlemiyor utana utana bende diyorum offf biraz kıllarım uzamış diyorum ya ben sana kurban olurum diyor uzan şuraya 🙄🤣
Esmerimmm beyazmelek Eşim hiç sorun etmiyor ama ben takıntılıyım biraz dişler fırçalanmalı duş alınmalı yoksa kendimi tam veremem tüylerim seyrektir varla yok arasında çok kısa olunca gün yüzüyle değilde akşamları tercih ediyorum ama eşim hiç takmaz ben utanırım
Adilazimdegil beyazmelek valla erkek için farketmiyor tabiiki temiz olunca sevisme sırasında yaşanılanlar fark ediyor sadece o yüzden hep temiz kalmaya çalışıyorum zaten bu ay lazere basliycam bir süre rahatum inşallah 🤭
Bal-_- beyazmelek eşim sorun etmiyor olsa bile ama tek takıntım diş fırçalamak illa ilişki olmadan fırçalamak isterim eşimde bende 😀 bilki ansızın diş fırçalıyorsak vardır bi işimiz 😀
Defnemm1 beyazmelek bende agdamı beklemek zorundayım ama bacaklarıma falan çok dokunma kıllarım var diyorum takmıyor bile 😂😂 öyleyken gece koridorun en son ışığını açıp devam gündüz yapmıyorum 😂