beyazmelek Yani diyelim ki vicut temizliğiniz yok yinede yaparmisiniz?Ben ağdayi beklmeke zorunda kaliyorum ya zaten çok ince ve syrek cikiyo yinede utaniyorum kizlar böyle olunca eşimde saniyo ben istemiyorum 😒
deleted_4033 beyazmelek Bakımlıymıdır parmak üzerindeki kılları bile almaya özen gösteririm ama yeri gelir çocuktan vakit bulamam ben onu her haliyle seviyorum oda beni problem olmuyor benim için
Naberbenz beyazmelek epilasyona gittim ondan çok rahatım çok seyrek çıkıyo çıktımı jileytliyorum kocamın bir kılımı tüyümü görmesini istemem
ZRaporu Yapıyorum valla 😁 epilasyon yaptırmıştım 5 sene önce tamamen bitirmedi ama seyrek çıkıyor. O da jiletlik olana kadar bekliyorum.
Nietzsche beyazmelek bzde hertürlü yaparz mecbur almam için az uzaması lazım. Alamasam bile hiç yadrgamaz bugüne kadar bşşey demedi . Yeterki yapalım o önemsiz 😂
jartiyerlikadin beyazmelek o yuzden hep temizim😂 sadece terliyorum bazen cok 2dk vücudumu yıkayayım diyorum ama nadiren oluyo bu
Nietzsche jartiyerlikadin bende bazen dyorım 2 dk bekle dye yok yok gel dyo 😂😂zaten yıkancan dyo ,adamjn gözzü bşey görmüyo
Cemrerana beyazmelek ben hep hazırlıklıykmdır her gün yatağa girmeden duşumu alırım eşimde öyle çok takıntılı bu konuda
Htcddl Bende temiz gezerim sürekli ama çocuktan olurda vakit bulamazsam önemli değil onun icin her turlu yapıyoruz 😂
Etigurme beyazmelek ben ağda yapanlardanım ve çok seyrek biraz az tüylüyüm problem olmuyor çok fazla uzamasını beklemem tüylerin pis görmez eşim
Kekeremekere Hangi birine hazır ve nazır olalim 🙄 Bizimkinin umrunda olmaz ama ikimizde çoğunda temiziz