lolopoo Kızlar biraz önce test yaptım şüphem vardı adetim de 4 gün geçti silik gibi pek anlamadım tekrar ne zmaan yapmam gerekir sabah ilk idrarla mı bi kaç gün sonra mı acil yazın nolur kafayı yicem
lolopoo yaren41 Bahtsizbedevi_ lgrth Biraz önce yine yaptım bu sefer bişe çıkmadı sabah kan vermek en iyisi galiba
ayazz lolopoo ben hamilelik şüphem varken test yaptigimda benim de öyle çıkmıştı şimdi 5 aylık bi oğlum var🤗 Allah bağışlasın maşallah nur topu gibi bi evladınız olucak 🤗🤗
lgrth lolopoo bu testler ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum ama doğruysa pozitif 😂 ben hep kaset test kullandım kan ver ilk fırsatta
lolopoo ayazz geriçekilme sadecee bide geçen ki adetimde 1 ay önceki yani içime boşalmıştı üzerinden kaç hafta geçti olsa böyle mi çıkarki
lgrth lolopoo bence sabah ilk iş kan ver 😂 lolopoo 1 ay önceki değildir o öyle olsaydı net belli olurdu
ayazz lolopoo bizde öyle korunuyoruz adetim biteli 1 hafta oldu bugün 2 defa çok az miktarda kanamam oldu hiç istemiyorum inşallah da yoktur
lolopoo lgrth pazartesi verebilirim anca 🥹 benim gibi olan varmı acabaa utandım valla duramamış hemen yalmış gibi annem hep diyodu sen hemen doğurun diye ajajjajaja 😂