Bahtsizbedevi_ lgrth hahaha yok aşkım daha yapmadım eşime söyledim al diye almıyo çünkü geçen ayda gecikmem olmuştu aldırdım negatif çıktığı için şimdide yine al diyorum almıyo değilsindir boşuna para verdirtme bana şimdi diyo🤣
lolopoo yaren41 ya ben hemen gördüm aslında ama eşim görmedi fotoyu gösterince gördü ben hemen gördüm 1 dk içinde
Bahtsizbedevi_ lolopoo 1 dk içinde çıktıysa gebelikte canım bi kaç gün sonra testi tekrarla yada kan tahlili ver
Bahtsizbedevi_ lgrth inşallah ben gerçekten istemiyorum ama eşim istiyo en son bana benden gizli korunuyonmu niye hamile kalmıyon bu ayda hamile kalma ben sana gösteririm ozaman diyo sanki kendi bakıyomuş gibi sabah gidip akşam geliyo eve🤣
Bahtsizbedevi_ lolopoo taktır canım bende inşallah regl olursam ya spiral yada iğne vurulması düşünüyorum yoksa 10.cu çocuğumuzu alırız kucağımıza🤣
Bahtsizbedevi_ lgrth aynen öyle ben olmasam afedersin pohuyla gülle oynar ama lafa söze gelincede beni beğenmez kendide aileside kendileri mükemmeller sanki
lgrth Bahtsizbedevi_ hepsi aynı işte aman benimki de 4 istiyor sanki bana çok faydası varmış gibi 😂ben kendime bakamıyorum diyorum 😂