Selam kızlar, sizlerden akıl almak istiyorum. Bir buçuk yıllık evliyim 6 aylık bir bebegim var. Bu zamana kadar hep eşim çekiliyordu oyle korunuyorduk ya da prezervatif kullanıyordu. Dogumdan sonra biraz sağlık sorunu yaşadım akcigerimden ameliyat filan oldum ve şuan kazayla olabilecek bi bebege hazir değilim. Ogluma anca yetisebiliyorum. Sorum şu başka korunma yöntemleri neler. İğne duydum birde hap nasil oluyor doktor mu yaziyor biraz bahsedermisiniz. Hangisi daha etkilidir

masumkoylu ben emzirdiğim için desiret alıp kullan dedi doktorum şuan onu kullanıyorum, bir sorun olmadı ve bu hapı adet gördüğün anda da bırakmadan kullanmaya devam ediyorsun saatini şaşırtmamak önemli

İğne en garantisi tabi emzirme yoksa . 28 günde bi oluyorsun. Bide 3 aylık olan var ama o adet kesiyor ve üç ay boyunca patlamaya hazır bomba gibi geziyorsun 😀

masumkoylu bu hapın hormonlara bir etkisi yok sadece rahim ağzı sıvısını spermleri engelledin diye yopun bir yapıya getiriyor

masumkoylu doğum kontor hapini doktor yazmıyor canım ben yassim adında hapi kullanıyorum zaten doktorum önerdi.ama emziriyorsan cerazette diye hap onu kullanıyorsun.

Selma bu tartışmayı sabitledi.

Doğal yöntemle korunmani tavsiye ederim bunun ilerisini de düşünmek lazım kullanılan hap ve iğneler hormonları çok etkiliyor allah muhafaza sonra istersin olmaz böyle bir kaç arkadaşım var şuan çok pismanlar..

masumkoylu spiral de dusunebilirsen sanada bebeginede bir zarari olmuyor sonucta yuzde 99 veriyorlar doktorlar kaymadigi surece ektra esinde cekilirse daha garanti olur. Nasip olduktan sonra hersey denesen hamile kalirsin bunuda belirtelim. 6.5 aylik oglum var spiral var bir sorun yasamadim cok sukur

masumkoylu valla benim 2 görümcem de kullandı hap biri menepoza girdi öbürü ise hormon bozukluğu yaşadı benim de 5 yaşında ve 2.5 aylık kızım var en iyi spiral ama iğne için bir fikrim yok bende tekrardan spiral taktıracağım

masumkoylu eşin yine prezervatifle devam edebilir bence suan ıkınız ıcınde saglık olan o hem emzırıosu. Hem amelıyat tekrr bir hap veya ıgne kendın ıcın neden ben genel olarak kadının zaten kendısıne bu ılacları yuklemesıne karsıyım bunlar sızı nasıl zarar verıosa erkegınde gerı cekılmesıne karsıyım o da erkege zarar verıyor . Düşünssns spiralde bıle rısk var ;) prezervatıf hayat kurtarır bu işin ayrıca korunursan olmaz yanı yırtık falan cıkmazsa

Yorumlarınız için tesekkur ederim galiba yine kendi yontemlerimizle devam edicez 😊

masumkoylu ben 3 aylık igne kullanıyorum canım haplari günlük alıyorlar unutulabilir bu iğneler yuzde 99 koruyor hemde surekli korunmaya gerek kalmıyor adet olmuyorum ama canim kesiyor 2 ayi gecti ama bundan şikâyetçi degilim ben ben şimdilik memnunun canım 4. Ignemi oldum bebege daha az etkisi olurmus bu ignenin 1 aylik olan daha fazla etkili bana doktorum bunu önermişti

Gul-12 emzirenler igneyi vurulabiliyor mu saglik icagina gitsem korunmsk icin ne yapabilirkm diye sorsam doktor yonlendirir mi yani hastaneye gitmek sartmi

masumkoylu İyi geceler hap bir yönden hormonlar için tehlikeli kadınların geleceği için prezervatif kullanmak en iyisi, yada spiral takılması. İlişki sırasında geri çekilmek bir uyarıcı gibidir erkekler çokta sevmez o anın tadını çıkarmak isterler. Biz en çok prezervatif kullanıyoruz

masumkoylu
            korunma ilaçlar hormonlara zarar verir bence kulanmayın en iyisi spirale taktırın en güvenilir bu tür ilaçlar ilerde size zarar verir

Gul-12 iğne nasıl oluyor nasıl temin ediyoruz yada nerde oluyoruz paralı mı

masumkoylu İğne daha etkili canim ignede sute gecme ihtimali yokmus ama hapta brz gecme ihtimali varmis ve ben igneyi tavsiye ederim igneyi vurunuyorsun o seni 3 ay koruyor ama hapi bir gun veya 1 dk gecirsen koruma ozelligi kayboluyor