aynoluyonoluyo desteğin için teşekkür ederim 🥰 1 yaşa kadar 0 ekran ilerledim yemek yesin diye şekilden şekile girerdim önüne biseyler koyardım onla oyalanirken yesin diye ama az yiyodu ve kilo çok alamıyordu bu yüzden çok baskı vardı üstümde çocuk kilo almiyo bakamiyosun diye pskolojim bozdular en son yesin diye açtım önceleri sadece yemek yerken veriyodum sonra bu durum aslını aştı günün 4 te 3 unu izliyo diyebilirim üzülüyorum ama kızımda çok hareketli her an peşinden kosmam gerekiyo

kizatasozu rica ederim bebeğim ne demek💕 benimkide öyle çok haraketli inan üzerinden 1 dakika gözümü ayırsam mutlaka basına bi iş getiriyor ama uzmanlarda ekranın hiperaktiviteye sebep olduğunu bangır bangır söylüyorlar. Benim oğlumda çok aman aman yemiyor hatta 1 yasına kadar zayıftı kimse inanmıyodu bir yasında olduğuna. Ama az az sık sık teklif ettim evet bir tabağı bir oturusta bitirmiyordu ama ama 3 saatte bitiriyordu sık sık teklif ediyordum oyun esnasında vs.. şimdi şimdi kilo aldı 15 aylık 13 kilo mesela. Çok güzel kitaplar var dokun hisset kartları var eminim her cocugun dikkatını çeker hemde öğretici benim oğlum 15 aylık olmasına rağmen cogu hayvanı tanıyor taklidini yapıyor. Fotoğraf eklemeyi bulursam eğer senin için fotograflarınıda eklerim eğer istersen hayatım. Çok yorulucaksın bunun aksini kimse iddia edemez ama ekranı kestiğinde hareketliliğinde zamanla azaldığını göreceksin💕