Arkadaşlar bebeğim tam 4 aylık korunuyordk ilişkiye girdik eşim boşaldı bikere çok kızdım bidaha yapmam dedi yine boşaldı her seferinde kandırdı 1 kere ilişkiye girmek gebelik oluşmasına sebeb olmaz dimi kafayı yicem şimdiden strese girdim kan fln versemde çıkmaz şimdi olmaz dimi ya:(

heln Hamile kalabilirsin tabi ki. Ama yeni olduysa test için falan 2-3 hafta beklemen lazım

Medusa üst üste boşalmak direk gebe birakmaz ama dimi böyle avutmak istiyorum kendimi kocamı da olduresim var bidaha ilişkiye girmicegm inşallah bişi olmaz

heln Üst üste olması şansını arttırır üzgünüm😬 3 kere iyi güvenmişsin eşine sen de😂 Düzgün bi korunma yöntemi bulmanı öneririm bu gidişle hamile kalırsın

Medusa ay hamile kalmayayim bu gece walllahi bidaha böyle bı b*k yemem oda bu saatten sonra kandırmayı görür şimdiden stresten midem bulaniyo

Emziriyorsanız sütünüz korur diye biliyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz bekleyin erken gebelik testi yapabilirsiniz

heln
            Hemen ertesi gün hapı kullanın 72 saat etkili oluyorlar zaten…

• heln bunu yanıtladı.
            • heln bunu beğendi.

Emzirme yoksa ertesi gün hapı kullanın. Ben bir damla gittiğinden şüphelensem bile içiyorum valla hapı. Kazaya kurban gitmek istemiyosan önlemini alacaksın. Sizinki kaza değil gerçi eşiniz bile isteye yapmış.

Medusa yine ağzından bal damlıyor 😂😂

heln ajhaa benim eşimde korunmaktan nefret eder 😂 hatta ikinci kızım ben istemiyerek oldu diyebilirim korunacam dedi korunmadı ondan sonra yanıma yaklaştırmadım ama kızım tutunmuştu bile ben eşime pek güvenmediğim için spiral taktırdım

• heln bunu yanıtladı.

heln 3. De eşini durduran ne oldu?

Yani bebeğiniz çok küçük eşinize güvenmektense kendiniz korunma yöntemi deneyin yoksa hamile kalmanız kaçınılmaz. Ki üst üste olması da şansı arttırır. Olan size olur eşinizin 5 dakikalık zevki için kendiniz yol bulun huyunu biliyorsanız da gerekirse sevişmeyin. Tek seferde hamile kalan çok var

yaren41 süt korur diye birşey yok öyle olsaydı emzirme sırasında hamile kalanlarda hamilelik oluşmazdı. Doktorlar da korumaz diyor zaten

yaren41 hayır emzirmiyorum bebeğimi ki süt korumuyor maalesef

SuVeAtes sanırım 3. Durduran şey yorulmasıydi Haklisnz o anki zevkle her seferinde izin vermem benim salakligm l

Etipetito evet eşimde böyle yaptı normalde pzvrf kullanıyoruz ama bu ında başlayınca içime boşalma dedim bı baktım boşaldım dedi sonra ben kızdım tamqm yapmicm dedi bende inanamdm canım da o an istediği icn ne bilim ayni yapacağını b*k yeseydim de girmeseydm stresten olcm rüyama bile girdi 1 hafta sonra kan vericm anca öyle rahatlarim

• Düzenlendi

uzmanprf hangisi acaba İsmi nedir bide ya tutunduysa yine faydasi olur mu bide oruçluym akşam içebilirm onuda içsem

heln dikkat et bundan sonra tabi bişey yoksa😂

heln regl in ne zaman bitti
                          İmkanın varsa hemen şimdi kalk bi eczaneye git onlara söylesen bile verirler emzirmiyorsunda zaten durma hadi kalk

• heln bunu yanıtladı.
                            • Düzenlendi

heln kız korkuyla nasıl üstüne iki defa daha yaptın
                            Kocan bebek istiyor bence garanti olsun diye de üç kere yapmış…..

• heln bunu yanıtladı.