Arkadaşlar bebeğim tam 4 aylık korunuyordk ilişkiye girdik eşim boşaldı bikere çok kızdım bidaha yapmam dedi yine boşaldı her seferinde kandırdı 1 kere ilişkiye girmek gebelik oluşmasına sebeb olmaz dimi kafayı yicem şimdiden strese girdim kan fln versemde çıkmaz şimdi olmaz dimi ya:(
Eşim 3 defa içime boşaldı
Emziriyorsanız sütünüz korur diye biliyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz bekleyin erken gebelik testi yapabilirsiniz
Emzirme yoksa ertesi gün hapı kullanın. Ben bir damla gittiğinden şüphelensem bile içiyorum valla hapı. Kazaya kurban gitmek istemiyosan önlemini alacaksın. Sizinki kaza değil gerçi eşiniz bile isteye yapmış.
Medusa yine ağzından bal damlıyor 😂😂
- Düzenlendi
heln ajhaa benim eşimde korunmaktan nefret eder 😂 hatta ikinci kızım ben istemiyerek oldu diyebilirim korunacam dedi korunmadı ondan sonra yanıma yaklaştırmadım ama kızım tutunmuştu bile ben eşime pek güvenmediğim için spiral taktırdım
heln 3. De eşini durduran ne oldu?
Yani bebeğiniz çok küçük eşinize güvenmektense kendiniz korunma yöntemi deneyin yoksa hamile kalmanız kaçınılmaz. Ki üst üste olması da şansı arttırır. Olan size olur eşinizin 5 dakikalık zevki için kendiniz yol bulun huyunu biliyorsanız da gerekirse sevişmeyin. Tek seferde hamile kalan çok var
Etipetito evet eşimde böyle yaptı normalde pzvrf kullanıyoruz ama bu ında başlayınca içime boşalma dedim bı baktım boşaldım dedi sonra ben kızdım tamqm yapmicm dedi bende inanamdm canım da o an istediği icn ne bilim ayni yapacağını b*k yeseydim de girmeseydm stresten olcm rüyama bile girdi 1 hafta sonra kan vericm anca öyle rahatlarim
heln dikkat et bundan sonra tabi bişey yoksa😂