zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
Bahtsizbedevi_ vii baya zayıfsın
yesilisevdotunukoru Hangi diyet grubu acaba bı ara bende bitterle bir gruptaydım da ondan merak ettim
TombulHatun 90 ım canım 🤣
yesilisevdotunukoru o 73 var ya benimde belam olmuştu sürekli 73 e düştüm tekrar çıktım yukarıya hiç 73 ün altına inemedim🤣
lgrth Aaaaa bu ben
lgrth Bende 77 yi bile gördüm bir ara verdim çok şükür 73 e geldim ama gel gör ki inmiyorum bir türlü
lgrth sen bendensin 😂 99lardan 85 86lara düştüm düşüş o düşüş düştüğüm yerse kaldm 🥹
Etipetito iki günlük ananas detoksları oluyor aslında direnç kilonu kırabilirsin o şekilde 😅
Biyiklim düşünüyorsan kilo alma hele şimdi konforun azalır 😂
TombulHatun ama sen çalışıyorsun ne diyet düzeni olur ne spora halin kalır zaten sporumuzu düzenli yapsak var ya tüm sorunlar çözülür de
lgrth benim evde eliptik bisikletim var şimdi yani bir alet daha aldm bazen çok güzel düzenli yapıyırm bazen de dediğin gibi hiç halim olmuyor, ben biraz da düzenli beslensem süper oluyor kendimi biliyorum da işte boşveriyorum bazen bu sefer metabolizma çalışmıyor
TombulHatun benimde var köşede süs oldu biraz düzenli kullandığımda hemen farkediyor ama gündüz yapamıyorum gece de enerjim kalmıyor 😂alet çokta işte icraat yok 😅