Biyiklim bence iyisin son attığın fotolara göre kilo alma başa bela

lgrth bilmiyorum ki ben çok zayıftim eskiden 45 falandım hamilelikten sonra az bişey almaya başladım kendime Bi söz vermiştim ben 70 olcam diye 😂 beğenmezsem sonra gene düşerim diye 😂

lgrth ama hala istediğim etek ve elbiseler olmuyo bana o yüzden

Etipetito ay valla ya o 73ü kıramadım 79 oldum diyete spora başladım 76olunca hamile kaldığımı öğrendim 🤣🤣🤣🤣 şimdi de 90 oldum doğuma iki ay var 100ü görecem bu gidişle 😂

lgrth Bende 77 yi bile gördüm bir ara verdim çok şükür 73 e geldim ama gel gör ki inmiyorum bir türlü

lgrth aynen vala 😅 bakalım. Bide bende hamilelik düşünüyorum alırım kalırsam 😄

lgrth sen bendensin 😂 99lardan 85 86lara düştüm düşüş o düşüş düştüğüm yerse kaldm 🥹

Etipetito iki günlük ananas detoksları oluyor aslında direnç kilonu kırabilirsin o şekilde 😅

Biyiklim düşünüyorsan kilo alma hele şimdi konforun azalır 😂

TombulHatun ama sen çalışıyorsun ne diyet düzeni olur ne spora halin kalır zaten sporumuzu düzenli yapsak var ya tüm sorunlar çözülür de

lgrth benim evde eliptik bisikletim var şimdi yani bir alet daha aldm bazen çok güzel düzenli yapıyırm bazen de dediğin gibi hiç halim olmuyor, ben biraz da düzenli beslensem süper oluyor kendimi biliyorum da işte boşveriyorum bazen bu sefer metabolizma çalışmıyor

TombulHatun benimde var köşede süs oldu biraz düzenli kullandığımda hemen farkediyor ama gündüz yapamıyorum gece de enerjim kalmıyor 😂alet çokta işte icraat yok 😅

Biyiklim zorlaştırır taşımayı bele biniyor yük bel ağrıları olur hareketliliğini sınırlar kilo