bitterdelisi24s silinmedi ben görüyorum duruyor şuan gruptan da çıkamazsınız zaten müsade etmiyor uygulama 😂
zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
bitterdelisi24s iyiyiz biz şükür kızım büyüdü
Ayyyy teyzesi diş bile çıkardııııı🥹🥰🥰
İkizlerde çok yaramazlar biri gözlük takıyor bi tatlı bi tatlı ikisi birleşip anamı ağlatıyorlar
bitterdelisi24s kilo almak için ne yapılır peki, kendimi bildim bileli zayıf evlendim çocuk oldu gene zayıf oruçtan önce 60 kiloydum şimdi düşmüşümdur😕benim de hedefim 70 kilo olmak 😂
Biyiklim boyun kaç
Cicekliperde 1.61
@bitterdelisi24 bende kilo almak istiyorum ne yaptıysam alamadım şu bacınıza bi el atın😂
Eskobar zayıflama postundan zayıfları kovmak istiyorum küfür eder gibi 55 60 kilolar diyosunuz ayıp be 😂
Biyiklim 161 e 70 fazla değil mi sence?
Bahtsizbedevi_ kaç kilosun
Cicekliperde yani nasıl desem benim değişik Bi yapim var 70 olsam da çok göstermem 60 im dediğimde aileme çevreme inanmazlardi benim yüzüm çok alır ve kalçam belim ince kalır kollarım aynı şekilde
Sizi burda tekrardan görmek ne kadar guzell🥰aynı diyet grubundaydik ama kilo olarak bı yol kat edemedim hergun diyete başlayıp bozuyorum belki bu sefer motivasyonumu burdan alırım 75den 73 e indim sadece vücudum aşırı ödem topluyor balon balığı gibiyim hala sanki hiç doğum yapmamış gibi 😅
Biyiklim cılız durmuyorsun açıkçası . Gayet iyi duruyor . Hatta kollarını sporlar biraz sıkılaştırabilirsğn.
- Düzenlendi
Cicekliperde cılız durmuyorum ama kilolu da görünmüyorum😂kollarım sarkık değil aslında ama spor yapıyorum hep gene dinç kalmak için
Biyiklim ee tamam canım 70 kilo ol ne deyim.
Cicekliperde hedefim öyle de bakalım artık 65 e kadar bi geleyim de
Biyiklim en son 50 idim