bitterdelisi24s iyiyiz biz şükür kızım büyüdü
Ayyyy teyzesi diş bile çıkardııııı🥹🥰🥰
İkizlerde çok yaramazlar biri gözlük takıyor bi tatlı bi tatlı ikisi birleşip anamı ağlatıyorlar

Eskobar bende veriyorum maalesef oruçta zar zor bu yıl kilo almıştım oda oruçta gidecek

Biyiklim banada hamilelikten 6,5 kilo kalmıştı kalmaz artık

Eskobar hamilelikte ben çok kilo almadım kızım daha çok aldı ama gene biraz iyiydim emzirirken falan hep verdim emzirmeyi kestim almaya başladım

Cicekliperde yani nasıl desem benim değişik Bi yapim var 70 olsam da çok göstermem 60 im dediğimde aileme çevreme inanmazlardi benim yüzüm çok alır ve kalçam belim ince kalır kollarım aynı şekilde

Sizi burda tekrardan görmek ne kadar guzell🥰aynı diyet grubundaydik ama kilo olarak bı yol kat edemedim hergun diyete başlayıp bozuyorum belki bu sefer motivasyonumu burdan alırım 75den 73 e indim sadece vücudum aşırı ödem topluyor balon balığı gibiyim hala sanki hiç doğum yapmamış gibi 😅

• Düzenlendi

Cicekliperde cılız durmuyorum ama kilolu da görünmüyorum😂kollarım sarkık değil aslında ama spor yapıyorum hep gene dinç kalmak için

Cicekliperde hedefim öyle de bakalım artık 65 e kadar bi geleyim de