heln bence işin ucu kaçmadan önlem al bende 68 dim çünkü ne zama 78 oldum inanmıyorum. doğum da bile 63 le hamile kaldm 66 yla doğuma gitmiştim :(

bitterdelisi24s evet numara şifre değişikliğinden dolayı iki kez hesap değiştirmek zorunda kaldım elizyaa ve Ayşeuslu gibi bişey di ilk hesabımin üzerinden o kadar zaman geçmiş ki ismimi bile hatırlamıyorum doğru düzgün,iki zorlu hamilelik zureci geçirmek hafızama hiç iyi gelmedi🥲

bitterdelisi24s yumurta hiç sevmem ama kola ekmek peynir yerim her akşam

etoile ay zaten aralıklı oruç spor birebir de istikrar lazım normalde düzenimi hep aralıklı oruca göre yaparım ama dolu dolu yediğim için kilo veremiyorum 😂 bir ayda dikkat edip aralıklı oruç yürüyüşle 10 kiloya yakın vermiştim 😂

Biyiklim çocukların peşinden koşturmaktan işte 😂

lgrth sen benim yediklerimi görsen 😂

bitterdelisi24s Bitter Bitter şimdi farkettik sen niye yeni hesap açtın grubu o yüzden göremiyorsun 😂

Biyiklim beni gören şaşa kalıyo benim 26 yaşında olmama inanmıyolar en fazla 18sin diyolar hem fiziken hemde simayla yaşımı hiç göstermiyorum daha küçük görünüyorum 22 yaşlarında falan beni gören 15 16 yaşlarında görünüyosun diyolardı🤭😂

bitterdelisi24s aşkım ne yaptıysam olmuyo alamıyorum bu kilomda hamilelikten kalma 44 45 kilodan yukarı çıkamıyorum hiç doğum yaptım hamilelikte aldığım kilo bile gidiyo yavaş yavaş yine 44 45leri görürüm ben

lgrth hahahaha hem ondan hemde bünyeden kaynaklı bişey ağzım hiç boş durmaz mesela gece gündüz yerim bi oturuşta 1 ekmek yiyorum her yemekte ama yine alamıyorum🤣

Biyiklim eşimde aynı 37 yaşında ama 28 29 gösterir saçında tek bi beyaz yok yaşıtlarını görüyorum saç sakal bembeyaz olmuş ama eşimin saçıda sakalıda ilk günkü gibi simsiyah🤣🤣

Bahtsizbedevi_ vaa ne güzel benim eşimin evlendikten sonra başladı beyazları🤣eşim yaşından büyük gösterir