Bir anne olarak böyle bişey yapmayin bence.. düşüncelerinizde haklısınız en doğal hakkınız hepsi ama aldatmak.. hiç gerek yok. Bunu yarın öbür gün çocuklarınızın duyduğunu düşünün ne kadar acı ve kötü.. hakliyken haksız konuma düşersiniz. Açık açık konusun benzeri durumu yasadim. Karsisina geçip haykirdim.. ben senin yuzune bakmasam sana kadınlık yapmasam senin gözün başka yere kayar beni aldatır başkalarıyla yatar kalkarsın ve haklı olursun dedim.. ee adam napsin erkek mecbur kalmış aldatmış derler ama ben aynısıni yapsam benim adım direk o… olur dedim.. aldatilmayi hakediyorsun ama lanet olsun ki sana değil kendi namusuma, cocuguma ve aileme bunu yapamayacam dedim.. insan bir cümle kurmaz mi, kuramadi. Öylece dinledi.. ertesi gün elinde çiçek özür dileme modu.. ama bir kerelik bişi değil ki bu hep böyleydi.. ve bizim bunun harici başka sorunlarımız da olduğu için zaten bu durum da otamatikman duzelmedi.. velhasıl neyse güzel kardeşim bak anne olmuşsun Rabbim sana evlat nasip etmis.. doğru yoldan şaşma. Al karşına aynen bu şekilde konuş belki bam teline dokunursun. Öyle üstü kapalı mutsuzum filan deme açık açık soyle zaman tani.. yine mi olmadi.. git aç davanı. sırf cinsellikten dolayı bile direk boşanan çiftler var. Nasıl şiddetli geçimsizlik bir boşanma nedeni ise bu da bir neden.. aileye de uygun dille anlatılır.. lütfen en başta kendin ve sonra cocugun için bu yanlışa girme derim. Sabrın sonu selamettir inşallah düzelir bu durum