Kesinlikle bugün olmasa bile birgün yapicam bunu başkasıyla birlikte olucam. Boşanmak istemiyorum çünkü kimse beni anlamıyor bosanirsam o haklı olacak en iyisi aldatmak. Eski sevgilimle düzenli cinsel hayatımız vardı ama evlenemedik o kadar pişmanım ki cinsellik benim için herşey. Evet iyi bir eş ama beni bu yönden mutlu etmiyor. Cesaret ettim defalarca konuştum çare bulmuyor. Eski sevgilime yazicam eminim ki o asla geri çevirmez.

Bunu yapmak zorunda değilsiniz bence.Ciddi bir problem varsa boşanmak daha mantıklı.Neden boşanmak istemeyip aldatmayi tercih ediyorsunuz onu anlamadım.Diyelim ki aldattiniz sonra peki?

Serraaa

Nerrantsula Bosanalim dedim neden diyor erken bosaliyosun bencilsin diyemedim mutlu değilim dedim az çok anlattım aslında neden mutlu olmadigimi da. Ama yok inatla yapmıyor soğudum artık. Anneme citlattim bu konuyu oda bu sebeple bosanilmaz kafasında eee ne yapicam aldaticam mecbur hiç vicdanimda sizlamadan hemde.

E aldatırsan ve yakalanırsan da yine haksız sen olacaksın. Bence otur konuş olmadı çift terapisine gidin. O da olmadı. O zaman boşan. Sonra eski sevgilinle mi yeni sevgilinle mi ne yapacaksan yap. Sana şu konuda hak veriyorum. Evliliğin temeli seks. O yoksa kardeş kardeş yaşayıp gitmek olmaz. Ama aldatmayı düşünmen seni haksız duruma düşüyor.

Serraaa bence oyle birsey yapma canim ahireti düşün.. kul hakkina hem girme hemde kimsenin girmesine sebep olma aklina ahireti getir hep.. konusarak halletmeye calisin , sorunu çözmek icin cabalayin baktınız olmuyor cinsellik madem herseyden onemli sizin icin o zaman aldatmak yerine bosasin kimsenin günahını almaya gerek kalmaz

Serraaa Arkadaşım kocana bişey olmaz,yine ne yaparsan kendine yapacaksın düşündüğün şey sonrasında pişman olup acı çekebilirsin,çözüm değil.Bir erkek tarafından kadın olduğunu hissetmek istiyor olabilirsin ama inan ki aldatmak çözüm değil,seni çok zor duruma düşürür sonrasında🌹

Serraaa pişman olacağın şeyler yapma bence . Kimse aldatılmayı haketmez . Gururunla boşan öyle git yat kalk başkasıyla

ZRaporu Daha bana trip atıyor sorununu söyleyince. Erken bosaliyosun diyorum mutlu edemiyosun diyorum benimle konuşmuyor şuan

Bir anne olarak böyle bişey yapmayin bence.. düşüncelerinizde haklısınız en doğal hakkınız hepsi ama aldatmak.. hiç gerek yok. Bunu yarın öbür gün çocuklarınızın duyduğunu düşünün ne kadar acı ve kötü.. hakliyken haksız konuma düşersiniz. Açık açık konusun benzeri durumu yasadim. Karsisina geçip haykirdim.. ben senin yuzune bakmasam sana kadınlık yapmasam senin gözün başka yere kayar beni aldatır başkalarıyla yatar kalkarsın ve haklı olursun dedim.. ee adam napsin erkek mecbur kalmış aldatmış derler ama ben aynısıni yapsam benim adım direk o… olur dedim.. aldatilmayi hakediyorsun ama lanet olsun ki sana değil kendi namusuma, cocuguma ve aileme bunu yapamayacam dedim.. insan bir cümle kurmaz mi, kuramadi. Öylece dinledi.. ertesi gün elinde çiçek özür dileme modu.. ama bir kerelik bişi değil ki bu hep böyleydi.. ve bizim bunun harici başka sorunlarımız da olduğu için zaten bu durum da otamatikman duzelmedi.. velhasıl neyse güzel kardeşim bak anne olmuşsun Rabbim sana evlat nasip etmis.. doğru yoldan şaşma. Al karşına aynen bu şekilde konuş belki bam teline dokunursun. Öyle üstü kapalı mutsuzum filan deme açık açık soyle zaman tani.. yine mi olmadi.. git aç davanı. sırf cinsellikten dolayı bile direk boşanan çiftler var. Nasıl şiddetli geçimsizlik bir boşanma nedeni ise bu da bir neden.. aileye de uygun dille anlatılır.. lütfen en başta kendin ve sonra cocugun için bu yanlışa girme derim. Sabrın sonu selamettir inşallah düzelir bu durum

Serraaa benim kocam da erken boşalıyor ama bir an olsun aldatmak geçmesi aklımdan birinin nikâhı altındayken başkasıyla beraber olmak asla hem kadın hem erkek için ben boşamak yada aldatmak yerine çözümler bulmaya çalışıyorum kocama konuşuyorum doktora git dedim mesela şimdi geciktirici sprey sipariş ettim eşime de dedim bunu sipariş edeyim mi diye onayını aldım ettim bunun için me kocamı boşarım nede aldatırım sprey de işe yaramazsa daha doğrusu yan etkisi olursa üroloji bölümünden randevu alcam kocamda alma gitmem demiyor sizde böyle yöntemler bulabilirsiniz

07_antalya Bizimki sprey kullandı birkaç kez ise yaradı sonra yine aynı oldu ve isteklerimi karsilayamiyor kendimi erkek gibi hissetmeye başladım istekli olmam sucmus gibi davranıyor. Başka erkek olsa mutlu olur ne güzel eşim var diye bu tam okuz

Serraaa evet bi sizin hatta hepimizin ihtiyacı peli doktora gitme düşüncesi olur mu belki rahatsızlığı vardır halledilir ben eşime dedim doktora görün çözümü olur dedim eğer sprey ise yaramazsa gidicek ama şöyle de bisey var benim eşim yine de benim ihtiyacım karşılamadan direk boşalmıyor birşekilde tutuyor kendini bazenleri boşalıyor bend3 kırmamak için olsu zaten ben istemiyordum diyorum napim

Serraaa çünkü bosaldigin da mahcup olduğunu görüyorum kırılsın istemiyorum

Serraaa Böyle bir şey yapma kocan seni aldatsa hoşuna gider mi ? Veya şöyle düşün başkasının yatağından çıkıp evine gelip kocanın yatağında yanında nasıl vicdanen rahat yatacaksın yani başkasının nikahındayken bunu yapman çok yanlış. Tabi ki evlilikte sex çok önemli evliliği ayakta tutan da sexdir ama bu yönden memnun değilsen onurlu bir şekilde boşanıp istediğin kişiyle birliktelik yaşayabilirsin ama evliyken yapman çok yanlış belki çok pişman olacaksın bilemezsin.

Serraaa bi seferlik desem değmez o konuma düşmeye.. Sürekli desem işin içinden çıkamazsın.. Ki sen zaten eski sevgilini düşündüğün için eşinle mutlu olamıyorsun o yüzden yetmiyo sana.. Erkekler kendinde sorun olduğunu bilirse bu konuda gurur yaparlar konuşmak bile istemezler ama siz daha çok üstüne gidin tedavi terapist ne gerekiyorsa bu tür yollara başvurun diğer türlüsünü aklınızdan geçirmeyin yada haklıyım haksızım diye düşünmeden boşanın

Serraaa ürplojiye gitmesini önerin siz ilk etapta anlatın güzelce benimde ihtiyacım oluyor bi çare bulalım buna deyin belki gider ayıp bisey değil çünkü tedavisi olan bisey onlar bizim eşlerimiz utanmadan herşeyi konuşabiliriz

Serraaa Sakın böyle bir şey yapmayın.Daha da suçlu durumuna düşersiniz.Hani diyorsun ya boşansam eşim haklı çıkar diye.Hem aileniz hem çevreniz tarafındanda suçlu durumunda kalrsnz.Boşanın sonra ne yapmak isterseniz yapın bence