lgrth etkilesimci rol bulmak kolay değil arada okuyoruz başlıkları 😂 ya da yeşilçam sahneleri bile yetiyor 😅
etkilesimci @“ozlemozdemir”#p1416071bazen lincliyorlar ya bide insanlık hali ister istemez cekiniyoruz
ozlemozdemir O linccleyenler kıskanç değilse neyimm Kocalarından ilgi goremeyip burada oww waaoo neler varmış diyip kuduruyorlar 💅💅😜😜
Cansu-yu Cansu-yu mesela bir arkadaş gurubu evdeyken salonda otururken mutfakta kaçamak yapmak inanılmaz zevkli olur 😂
lgrth etkilesimci yalnız değilmişim ama sürekli değil benim ki sene de birkaç defa desem yeridir konu başlıklarını toplayıp not alıyorum yaparsak yapıyoruz yapmazsak kalıyor doğaçlama bulduğumuz yeni rollerden devam ediyoruz🤣🤣🤣
Cansu-yu ozlemozdemir Bi kere denedik ama yarıda kaldı arkadaşlar gelmişti salondaydılar. Ama kız arkadaşlardan biri yardım etmek için mutfağa daldı allahtan tam başlamamıştık öpüşme safhasındaydık 😂
lgrth etkilesimci monotonluktan çıkarıyor ya iyi oluyor sıkılmıyoruz 😂 Bahtsizbedevi_ kız on yıldır her gece veriyon rol yapmaya mı utanıyorsun 😂