perimasali802_ media markt satıyor canım onların marka ve ürün yelpazesi geniş. Vestel satıyor mu bilmiyorum hiç vestel kullanmadım mağazaya da girmedim muhtemelen satmıyordur ama diye düşünüyorum

perimasali802_ Bosch kullanıyorum canım hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece yanlışlıkla kaşmir hırkamı atmışım şimdi kızıma göre oldu o giyinir 😅

vahsikelebekk beyaz eşyam vestel hepsi bide tanidik olduğu için indrimde yapıyor
      Müsait oldugumda gidip bakacağım peki kelebeğim aldığımda nelere dikkat etmeliyim

PiTi ahaha 😂 bu durumda cekme yaparsa benim kizimida olur 🤣

perimasali802_ yaptım herhalde canım dediklerini😂 en son çareyı 3 saatlik pamuklu programa atmakla buldum bakalım henuz hiç ıslak çıkmadı ama bu modellerde üretım hatası var galiba forum sitelerınde çok şikayet görüyorum

perimasali802_ çok faktör var aslında ama en önemlileri kapasitesi kaç, enerji verimliliği nasıl, nem algılaması var mı, kaç desibel ve nasıl bir kurutma sağlıyor? Bunların cevabı seni tatmin ederse eğer doğru olanı buldun demektir canım🫶🏼

Bir de makinenin dilini çözmekte önemli her marka aynı standartta değil yani makinenin kurdu olman için deneme yanılma olacak ilk başlarda hangi markayı alırsan al olmuyor demeden inatla dene☺️ ben ilk başlarda nemli çıkarıyordu sorunu başka programlar kullanmakta buldum. Uygulama üzerinden bağlanınca program sayısı artıyor en güzel yanı o çarşaf seçeneği yok makinede ama uygulamada var mesela o sorunu da öyle çözdüm kapı üzerine çarşaf asmayı da bıraktım artık ve ekstra kurutma seçeneği de var mesela program içinde askı-dolap-güneş ışığı kuruluğu seçeneğine göre kurutabiliyorum.

perimasali802_ 9 yeterli biz 4kişiyiz hemen hergün çamaşır yıkanıyor sepet hiç boş kalmıyor çocuklar sağolsun. 10a gerek yok bence ama en az 9olsun