perimasali802_ Bana acil kudurtma makinesi lazim 😜😂 Bugun bakmaya gideceğim Memnun kaldığınız makinanizi benimlede paylaşın @bubenimoykum kudurtma makinesi alacağım kudurtmaa 😂😂😂😂😂
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ hahahaha kız Allah seni kudurtma makinesi ne acaba benmi yanlış okuyorum diye kaç kere okudum🤣🤣
vahsikelebekk perimasali802_ hoover kullanıyorum canım memnunum tavsiye ederim uzaktan kumanda edilebiliyor @Bubenimoykumm de hoover aldı diye biliyorum wifi bağlantılı umarım memnundur o da
lgrth Bahtsizbedevi_ kız işte kurutma makinesi alıp milleti kudurtacak oruçta çok saf olmaya başladın 😂
perimasali802_ TombulHatun link açılmıyor tombulum Vestelden eşim konuşmuş adamla gidip bakicam ama neye dikkat etmeliyim bilmiyorum
Bubenimoykumm vahsikelebekk bağlantıyı halledemedik ama genel Olarak memnunum. Bazen nemli çıkıyolar tam çözemedim ama deneme yanılma gidiyoruz. Ben 9 kg olanı tercih ettim çamaşır makinam da 8 kg yeterli geldi bana sıkıntı yok henüz @perimasali802_
vahsikelebekk perimasali802_ media markt satıyor canım onların marka ve ürün yelpazesi geniş. Vestel satıyor mu bilmiyorum hiç vestel kullanmadım mağazaya da girmedim muhtemelen satmıyordur ama diye düşünüyorum