kizatasozu huysuz_panda ay yalnız değilmişim eskiden tatlı çikolata hergun yemek isterdim şimdi Ramazan’ın başından beri tatlı yapmadım yapicam bı turlu yapmıyorum canim yapmak istemiyo
kizatasozu 2minnosannesi aaa sonradan oruç tutunca tadı olmuyo yaa ben olmam inslah nolur olmiyimmmm 😂
incinmissindedi kizatasozu benim son 22 gün,ama ben 20 haftalık hamileyim 😂. Uygulamaya giriş yaparken böyle yapmıştım
ayazz zarifhanim bi hoca çıkmıştı nette karşıma oruçluyken adet olursak ezana 5 dk kala oruc bozulurmus ama bozmamak gerekirmiş tutmuş kadar sevap kazaniliyormus ama kazası varmış onu da tutmak lazımmış yanlış bilgi mı o zaman
zarifhanim ayazz Gün içinde regl olmadan önce oruç sevabı almıştır zaten. Ama 5 dk kala bile olsa oruç ibadetini yerine getirmiş sayılmaz zaten o günü kaza icap eder. O yüzden aç beklemeye gerek yok. Yani bozmamanın bir anlamı yok.
Biyiklim kizatasozu benimde yarın gösteriyor bakalım olacak mıyım 😂hamilelik düşünüyorum 2 ay adet gördüm bu ay da olursam tutmayacak bakalım ne zaman tutacak 🥹🙃
kizatasozu asel_lina ay bu ara peridede herkes ya bebek istiyo ya bebek bekliyo aklımı karistirmayin kizlaaar😅