kizatasozu asel_lina ay bu ara peridede herkes ya bebek istiyo ya bebek bekliyo aklımı karistirmayin kizlaaar😅
zarifhanim ayazz Gün içinde regl olmadan önce oruç sevabı almıştır zaten. Ama 5 dk kala bile olsa oruç ibadetini yerine getirmiş sayılmaz zaten o günü kaza icap eder. O yüzden aç beklemeye gerek yok. Yani bozmamanın bir anlamı yok.
ayazz zarifhanim bu bilgileri kesin gibi söylüyorsunuz bi kaç yerde daha yorumunuzu okudum. Bu kadar bilgiye nasıl sahipsiniz okulunu falan mı okudunuz yoksa kendinizce araştırarak mı biliyorsunuz sakıncası yoksa tabi merak ettim
Neselibiri kizatasozu perideye göre 4 günüm var iPhonea göre 5 gün ama tahmini gün yarın diye gösteriyor genelde hep cumartesi oluyorum yarın gelme olmadığı baya yüksek
kizatasozu asel_lina benimki 2 yaşında herşey bittikten sirna rahata girmişken çocuk yapmak korkunç geliyo ama ard arda yapmak daha korkunç geliyooo
zarifhanim ayazz Evet ilahiyat mezunuyum, kafama göre yorumda bulunmam açıkcası bir konu hakkında fetva ne ise o konuda bilgi veririm. 😊 kendim de araştırıyorum tabi. Çünkü çok fazla soru alıyorum bilmediğimi de soranla beraber öğrendiğim oluyor.
kizatasozu Biyiklim hiç bişey sadece korunmasız ilişki son zamanlarda yataktan hemen kalkmak yerine kalcamin altına yastık koyup 1 saat bekliyordum bı yerde duymuştum spermlerin daha hızlı ulaşmasını sağlıyordu sanırım
asel_lina kizatasozu aynen küçükmüş sizinki bende baya rahata alıştım ama okula falan gidince zor olur diye hayırlısıyla bakalım
kizatasozu Biyiklim çok kafaya takma cnm benim yengem 4 senedir çocuğu olmiyo heryeyi yaptılar en son akışa biraktilar şimdi hamile 3 aylık takma kafaya dua et doğru zamanda hayırlısıyla gelsin insalh sağlıkla 🥰
kizatasozu asel_lina seneye anaokula başlar bidhaaki sene ilk okul 1. Sınıf aşırı zoor kafayı yersin 😅geçmiş olsun şimdiden