kizatasozu Perideye göre son 1 gün ama olmicam muhtemelen normalde 2 ayda bir oluyorum bu sefer olursam zort olurum 😅 daha 2 hafta önce oldum zaten sizin reglimize kaç gün var gününde regl oluyorum diyen varmı ?
Bahtsizbedevi_ kizatasozu benimde bugün kırmızı lekenme oldu oldum yani gitti oruç saatte kaç olmuş bu saatten sonra bozmakta istemiyorum acaba bozmasam günah olurmu @zarifhanim beni aydınlatırmısın günahı varmı
incinmissindedi kizatasozu benim son 22 gün,ama ben 20 haftalık hamileyim 😂. Uygulamaya giriş yaparken böyle yapmıştım
huysuz_panda Bende olmak üzereyim umarım olucam bakalım aşırı keyifsizim birkaç gündür yüzüm sivilcelendi deli gibi
kizatasozu huysuz_panda ben karnımın belimin agrimasindan anlıyorum olucagimi önceden canim çok tatlı isterdi artık o istek gelmiyo
kizatasozu Bahtsizbedevi_ boz aşkım gitti artık yine erken olmuşsun ben iftara 15 dkka kala regl olmuştum 😅😅
zarifhanim Bahtsizbedevi_ Orucunuz bozulmuş oluyor regl olduğunuz için. Yani tutmaya devam etmeniz açlıktan başka bir şeye yaramaz. Çevrenizde birileri olsa oruçlu olana hürmeten yemezsiniz belki ama öyle bir durum yoksa bir şeyler yiyebilirsiniz.
TombulHatun Bahtsizbedevi_ regl olunca hemen bir yudum su iç boz orucunu derler, Günah olur mu bilmiyorum ama böyle alıştık biz oruç gibi beklenmez derler
lgrth Bahtsizbedevi_ ay tam bugün onunla ilgili bir video izledim iftara beş dk kala bozulan oruç için o saate kadar tuttuğun her saatin sevabını alıyorsun adet görünce orucu bozduğunda sünnete uyduğun için yine sevap sonrasında kazasını yaptığın için tekrar sevap bir oruçla 3 defa sevap kazanmış oluyorsun öyle diyordu 😂
kizatasozu Bahtsizbedevi_ ben kızımı kucakta uyutuyorum uyuyana kadar ne hale geliyorum agridan ağırlaştı artik
ayazz zarifhanim bi hoca çıkmıştı nette karşıma oruçluyken adet olursak ezana 5 dk kala oruc bozulurmus ama bozmamak gerekirmiş tutmuş kadar sevap kazaniliyormus ama kazası varmış onu da tutmak lazımmış yanlış bilgi mı o zaman
kizatasozu huysuz_panda ay yalnız değilmişim eskiden tatlı çikolata hergun yemek isterdim şimdi Ramazan’ın başından beri tatlı yapmadım yapicam bı turlu yapmıyorum canim yapmak istemiyo
kizatasozu 2minnosannesi aaa sonradan oruç tutunca tadı olmuyo yaa ben olmam inslah nolur olmiyimmmm 😂