Kızlar merhaba uzun zamandır burdayım fakat hesabım yokmuş yeni farkettim. 😅 ve ilk tartışma başlığımla sizlerleyim. İkinci evliliğim ilk evlilikten bi kızım var tek başıma 20-24 yaş arasını kızımı büyütmekle geçirdim fakat çok yoruldum tek başına ebeveyndim ve ağırdı. Bu yüzden hep evlensemde çocuk benim için bitmiştir dedim. Fakat evlendim ve bi çocuk yaptım oğlum oldu yapma nedenim bekar ve evin tek erkeği bir adamdı istememe rağmen bitane olsun dedim. Ama bundan sonra istemiyorum çünkü kızımda yanımda iki
Çocuk biraz beni yıprattı çünkü bir anda evlenip iki çocuk sahibi olmuş gibiyim alıştırması yok direk içine düştüm. Oğlum 8 aylık kocam tutturdu bitane daha arasını fazla açmayalım 1-2 yaş yeter diye bense yemin ediyorum klozette dinleniyorum bir orda karışamıyolar bana o derece kendimi unutmuş aynaya bakamayan bi kadına dönüştüm. Bana çözüm önerisi sunun lütfen istemiyorum ne yapmalıyım habersiz?

letafet habersiz taksan anlamaz ama bazen içerden batma olabiliyo kocam bazen diyo batiyo batan şey spralin ipi ip dediğim normal ip degilde ip diyoruz batiyo yani sen yinede git deki kısa kesin ipi durumu anlat belli olmasın istemiyorum de yaparlar

Ama yaptıktan sonra adetin düzensiz sürekli ara kanamalar yasicaksin ben yaptıktan sinra 1 2 ay ful az az kanama yasadim bı sure duzelip yine aynı döngü oluyodu 2 sene oldu hala düzenli olmadi

kizatasozu peki kayma ihtimali ne gibi durumlar da oluyı %100 güvenmeli miyim?

letafet hiç biri yüzde yüz güvenilir değil ama 98 güvenilir diyebilirim ben 2 senedir kullanıyorum adetim gecikiyo hep her ay yüreğim ağzımda adet olmayı bekliyorum bu ayda aynı şekilde eşim içime boşaldı kaç kere hamile değilsem ben buna laf ettirmem 😅

kizatasozu aaa 😂 bende meraklandım şimdi. Ben sadece istisnaları korusun yeter diyordum seni koruduysa gidip taktırıcam karar verdim 😂😆

letafet spiralden ziyade iğne tercih etsen senin için daha iyi olacak gibi, ben spiralliyim ama doktorum güvenme kondom yada geri çekilme kullan eğer ki olursa da ertesi gün hapı kullan dedi hiç biri %100 çözüm değil dedi kendisi, ama spirali hissetme kayma gibi durumlarda anlaması daha kolay bu da aranızdaki güveni sarsar, 3 aylık iğne falan kullan yine de korunmaya çalış olursa da nasibin 3 çocuk annesi olmak dersin artık yapacak bişey yok 😂

letafet ben regl olana kadar beklicekmisin 😅 bu ay çok boşaldı hamile kalmazsam guvenicem bende 😅

letafet 2 snedir eşimin haberi yok taktirdigimdan ,😂 günah ama elimde değil 2 çocuğum var ve araları çok az ve bn aşırı yıprandım ona güvendim hap kullandık ona rağmen kızım oldu o çocuk istiyor bn istemiyorum çünkü tek başımayım herşeye tek yetisiyorum o yeri geliyor 1 ay olmuyor çocuk ev market herşey bnde olunca gittim taktirdim ve rahatım 6 ayda birde kontrole gidiyorum mis😂

letafet 2 çeşit var sana göre olanı verirler orda

kizatasozu bende bu ay ki adetim gecikti bir de diğerleri tam zamanında olmuştu ins bisi olmamıştır diyorum spiral taktircam bekliyorum adet olmayi

kizatasozu hani emziriyorum ya ona güvendim hahah bi iki gün geçti bakalım 1 hafta falan geçerse korkicsm ahhah