letafet 2 snedir eşimin haberi yok taktirdigimdan ,😂 günah ama elimde değil 2 çocuğum var ve araları çok az ve bn aşırı yıprandım ona güvendim hap kullandık ona rağmen kızım oldu o çocuk istiyor bn istemiyorum çünkü tek başımayım herşeye tek yetisiyorum o yeri geliyor 1 ay olmuyor çocuk ev market herşey bnde olunca gittim taktirdim ve rahatım 6 ayda birde kontrole gidiyorum mis😂

letafet 2 çeşit var sana göre olanı verirler orda

kizatasozu bende bu ay ki adetim gecikti bir de diğerleri tam zamanında olmuştu ins bisi olmamıştır diyorum spiral taktircam bekliyorum adet olmayi

kizatasozu hani emziriyorum ya ona güvendim hahah bi iki gün geçti bakalım 1 hafta falan geçerse korkicsm ahhah

letafet bakır ve hormonlu var dıye biliyorum genelde hormonlu cok yoğun ve duzensız adet olanlara takıyolarlar bakırda normal olan dıye biliyorum taktırırken araştırmıstım yanlıs hatırlamıyorsam boyleydı

letafet yok daha olmadım korkmaya başladım ramazan sonuna kadar olmazsam test yapicam

Hcnxjdj ben hap kullanma konusunda kendime güvenemiyorum midem rahatsız ilaçları hep mide koruyucuyla alıyorum çok hassasım. Birde unuturum huyumu biliyorum en iyisi spiral 🥲