Gelsin menüler
Biyiklim ohh afiyet olsun cnm ben kısır yapcammm canim çok istiyo
kizatasozu sağol cnm 😊. Kısır da çok güzel çok severim ama eşim onu yemek olarak görmüyor🤷😂
Biyiklim afiyet olsun iftara davetliyiz bizde
Hayırlı ramazanlar 💐
perimasali802_ sağol cnm 😊. Oğ ne güzel keşke biri olsa da beni davet etse 😅hayırlı ramazanlar 🥰
- Düzenlendi
Biyiklim ohh mis eline sağlık canım bende yeşil mercimekli bulgur pilavı yoğurt ve humus yaptım bugünlük böyle olsun dedim bugün regl oldum ama orucumu bozmak istemedim yarın tutamıcam okadarda dua ettim ramazan bitene kadar olmam diye
Bahtsizbedevi_ sağol cnm seninde eline sağlık 🥰.orucun bozuldu ki boşuna yememezlik yapma
- Düzenlendi
Biyiklim teşekkür ederim kuzum 🥰biliyorum 1 saat kalmış oyüzden bozmak istemedim hatta 1 saattende az bi süre kalmış
Bahtsizbedevi_
Lütfen oruç’unuzu bir damla su bile olsa Boz’un
Farz ibadetlerin bir kural ve kaidesi vardır onların olmadığı yerde yapılması bidat olur yani şu anda oruçlu değilken kendinizi aç ve susuz bırakmak bedene zulümdür Allah’ın izin verdiğini yapmamaktır Allah size şu anda tertemiz ve rahat bir şekilde izin vermişken üzülmenize ve devam ettirmenize gerek yok öyle yada böyle hayiz halinde iseniz bugünü borçlandınız ekstra sevaba da aç kalarak giremezsiniz dua edin sevabın nereden geleceği belli olmaz ama dediğim gibi bir damla su bile olsa içip kırın sevaba gireyim derken günah kazanmayin bedeninize Allah’ın verdiği sadakayı siz bilerek kesmeyin 🤗 Şeytan bu aylarda çok fazla insanoğluna yaklasmazmıs ama müslümanın bu halleri hoşuna gidermiş hem ibadet ediyorlar hemde Rablerinin emrettiğinin tersini yaparak kendilerini ondan daha bilir daha üstün görüyorlar dermiş kadın olmak da regl olmakta lohusa olmakta doğum yapmakta bizler için en büyük servet ve çok değerli kıymetli bir o kadar zorlu süreçler o sebepten Allah bizleri o dönemlerde dinlenmeye alıyor bizi herşeyden muaf kılıp tatil veriyor benim için değerlisin diyor ye iç yat uzan dinlen hiç bir ibadet ile bile olsa kendini yorma diyor bizler de onun emaneti olan ve değerli kıldığı bu cana onun hatri için değer verelim degilmi ama 🤗🥰
Bahtsizbedevi_ sen bilirsin canım
❤️
Biyiklim benimkinde öyle asla yemezde ama ben yerimmmm 🤤