kizatasozu sağol cnm 😊. Kısır da çok güzel çok severim ama eşim onu yemek olarak görmüyor🤷😂

Biyiklim ohh mis eline sağlık canım bende yeşil mercimekli bulgur pilavı yoğurt ve humus yaptım bugünlük böyle olsun dedim bugün regl oldum ama orucumu bozmak istemedim yarın tutamıcam okadarda dua ettim ramazan bitene kadar olmam diye

lgrth vaa 😍 ne güzel bize henüz dışarı nasip olmadı 😂

Biyiklim teşekkür ederim kuzum 🥰biliyorum 1 saat kalmış oyüzden bozmak istemedim hatta 1 saattende az bi süre kalmış

Biyiklim valla bizi de arkadaşlar çağırdı yoksa bizde çıkmazdık 😂

Bahtsizbedevi_
            Lütfen oruç’unuzu bir damla su bile olsa Boz’un
            Farz ibadetlerin bir kural ve kaidesi vardır onların olmadığı yerde yapılması bidat olur yani şu anda oruçlu değilken kendinizi aç ve susuz bırakmak bedene zulümdür Allah’ın izin verdiğini yapmamaktır Allah size şu anda tertemiz ve rahat bir şekilde izin vermişken üzülmenize ve devam ettirmenize gerek yok öyle yada böyle hayiz halinde iseniz bugünü borçlandınız ekstra sevaba da aç kalarak giremezsiniz dua edin sevabın nereden geleceği belli olmaz ama dediğim gibi bir damla su bile olsa içip kırın sevaba gireyim derken günah kazanmayin bedeninize Allah’ın verdiği sadakayı siz bilerek kesmeyin 🤗 Şeytan bu aylarda çok fazla insanoğluna yaklasmazmıs ama müslümanın bu halleri hoşuna gidermiş hem ibadet ediyorlar hemde Rablerinin emrettiğinin tersini yaparak kendilerini ondan daha bilir daha üstün görüyorlar dermiş kadın olmak da regl olmakta lohusa olmakta doğum yapmakta bizler için en büyük servet ve çok değerli kıymetli bir o kadar zorlu süreçler o sebepten Allah bizleri o dönemlerde dinlenmeye alıyor bizi herşeyden muaf kılıp tatil veriyor benim için değerlisin diyor ye iç yat uzan dinlen hiç bir ibadet ile bile olsa kendini yorma diyor bizler de onun emaneti olan ve değerli kıldığı bu cana onun hatri için değer verelim degilmi ama 🤗🥰

lgrth olsun gene çağıracak arkadaş var sizin benim o yok 😕

Etipetito karnı yarık ve etli fasulye ikiside ağır yemek hangisini yiyeceniz😂eline sağlık güzel menü

Biyiklim eşim karnıyarık yemiyor
                  Bende etli kuru fasulye sevmiyorum ikimizede yiyeceğimiz yemekleri yaptım