Biyiklim bozmadım canım iftarımıda açtım soframı topladım şimdi oturuyorum birazdan bebemi uyutup bulaşığı yıkıcam❤️

uzmanprf çok haklısın canım yeni gördüm yorumunu tamamen regl olmamıştım sadece lekenme olduğu için bozmak istemedim açıkçası tamamen olmuş olsaydım bozardım tabiiki teşekkür ediyorum güzel yorumun için bidahakine öyle yaparım yarın tutmayım ozaman 🥰❤️🌷

Biyiklim kimse yok mu denginiz iş çevresinden falan

lgrth dengim yok bi tane var oda benim için mi geliyor evime neler almışım onun için mi geliyor anlamadım her geldiğinde bende bir şeyi görür beğenir gider alır o yüzden biraz mesafe koydum. Eşimin arkadaş çevresi de yok biz burda yabancıyız muğlalilar kürtleri sevmiyor pek

Biyiklim kız geleydi işte bak kıskanıp alıyormuş özenmiş sana demek ki 🤣yaa benimde eşimin çevresi hep yaşıt bizimle aynı sene evlenip gelen çiftler burda da arkadaş bol biz sıkıldık ortamlardan sadeleşip azalttık çevreyi 😂 yerel etrafa şaşırmam da sizin gibi gurbetçiler olsa yaşıt falan iyi olurdu aile gibi oluyorlar

lgrth malesef burda öyle olmuyorlar Yabani gibi bakıyorlar bize 🤣🤣bahsettiğim arkadaşım da aynı benim gibi yalnız ve benim gibi düşünüyor zaten oda hemşehrim olduğu için arkadaşız 😁😁ve bana özenmesini istemiyorum ya moralim gidiyor istemiyorum benimkisinin aynısını alsın 🤣🤣

Biyiklim kız ne olacak aranızda lafı mı olur o senden tavsiye almış olur sen ondan 😂

lgrth yok ya ben kimseden tavsiye almam kendi zevkime aklıma göre hareket ederim

Biyiklim başkasına örnek oluyon işte ne güzel 😂

lgrth He vala oluyorum ama işte olmak istemiyorum 🤣ablalarim da diyir bu güzel bir şey demek ki zevklisin ki sana özeniyor 🤣 dedim vala ben rahatsız oluyorum

lgrth ben biraz değişiğim sanırım 🤣😂

lgrth anormal bir şey olduğunda bu benim normalim olur tabi 🤣