• +18
  • Daraltıcı krem?

gulmii bende çok gördüm gerçek mi acaba öyle kremler var mıdır

yesim631 evet ayriyetten mantar ve idrara iyi geliyormuş yorumları çok iyi bende kararsız kaldim

gulmii doktor tavsiyesi olmadan
    Bu herkesin önerdiği kremleri pek iyi bulmuyorum

gulmii ben pek güvenmediğim için hiç araştırmaya girmiyorum öyle şeyleri eğer güvenilirse doktor kontrolünde al canım

gulmii ben o bölgeme internetten gördüğüm bir şeyi kullanamam ya cesaret edemem doktor vermediği sürece

gulmii krem değil ama hem beyazlatıcı hemde daraltıcı vajina yıkama jeli aldım trendyoldan istersen sana bulup linkini atarım hemde aynı ürünün ikincisi sepette 1 TL

yzc42 evet ama benim öyle aşırı kararmam olmadı hafif oldu oda bu jeli kullandım geçti

gulmii bence sahtelik payı vardır ya çünkü krem varken neden insanlar bıçak altına yatsın ki

gulmii scret slim mi adı ben aldım bir aydır kullanıyorum darlık akıntı koku için temizlik için

gulmii %100 devlet onaylıymis garantisi var kapıda ödeme imkanı ile bı apladan almıştım her ürün var

Ben vajina daraltıcı cubuk kullanmistim bi ara işe yariyo.
        Dogum sonrasında biraz genislik kaldi bende hic gecmiycek sanip aldim ilk aylar kullandim elhamdülillah duzeldi daha sonra kulllanmama gerek kalmadi