lolopoo bittercikolataa aşkım rüyamda eşimle ilişkiye girdik orucum bozuldumu onu sormaya gidiyorum şuan 😂
bittercikolataa lolopoo ıslandıysan bozuluyor diye biliyorum canım sen gusül al yine de😉 eşim iş gereği şehir dışına gidiyor bazen o zaman bende görüyorum😃
Cansu-yu lolopoo hahaha bozulmaz başkası ile girsen bozulurdu dermişim😂😂 rüyadaki şeyler bozmuyor kuzum meraklanma
dertetmempertederim lolopoo sevgiliyken yapıyoduk kayda alıyoduk bi keresinde de yakalanıyoduk az daha
Cansu-yu hh56 yaptık yaptık kociş diyo sen bu ara ekstra bir ateşlisin. İçimden dedim peride deki hatunlar sağolsun 😂😂🍑🍌
dertetmempertederim lolopoo biz kayıttayken yakalanıyoduk yatak kapının ordaydı da kapı açılırken bize çarptı da açılmadı ödüm kopuyodu
gokyuzununsonesi serapcln çok şey kaçırmışsın bence ve aynı yatakta seks yapmak bile bunaltıyor fantazi dünyanızı arşa çıkarmanız gerek
dertetmempertederim serapcln ayyy bende utanıyodum ilk zamanlar sonra gündüz gözüyle yapa yapa alıştım ama loş ışık tercihim öyle hoşuma gidiyo💞
gokyuzununsonesi serapcln mesela ışığı yakmak yerine loş ışık kullanıp kocanın deliği görmesini seninde sapı görmeni sağlayabilirsin kuzum
serapcln gokyuzununsonesi eşim hep istiyor ışıkta yapmayı ama ben istemiyorum aslinda hayel kırıklıgı olurmu die düşünüyorum loş ışıkta hiç düşünmedim açıkcası denesem olurmu acaba