gokyuzununsonesi serapcln mesela ışığı yakmak yerine loş ışık kullanıp kocanın deliği görmesini seninde sapı görmeni sağlayabilirsin kuzum
serapcln gokyuzununsonesi eşim hep istiyor ışıkta yapmayı ama ben istemiyorum aslinda hayel kırıklıgı olurmu die düşünüyorum loş ışıkta hiç düşünmedim açıkcası denesem olurmu acaba
dertetmempertederim serapcln kız loş ışıktada mı yapmadın yok artık zifiri karanlık dıyosun yani a a şaka 😂😂😂
Cansu-yu serapcln aşkım bence aç ışıkları sonuçta kadının vücut hatları ve detayları amuşun falan memelerin eşini daha da azdırır emin ol daha çok zevk alırsınız ikiniz de
dertetmempertederim serapcln ayyy bende utanıyodum ilk zamanlar sonra gündüz gözüyle yapa yapa alıştım ama loş ışık tercihim öyle hoşuma gidiyo💞
dertetmempertederim gokyuzununsonesi müzikle bi kere oldu da çok da bi sürprizi olmadıııııı varsa bildiğin seksi bir müzik tavsiye edersin gülüm
gokyuzununsonesi dertetmempertederim caz müziklerde ki bas sesiyle köküne kadar bastırmak öyle şu diyemem ama bunu manzaralı otel odasında yaparsan etkili oluyor tabii önce ön sevişme…