ozlemozdemir kizatasozu isterseniz doğruluk cesaretlik diye sorabilirsiniz madem yaotiracaksiniz bisiler hadi bakalım meydana 🔥🔥💦💦
ozlemozdemir kizatasozu internetten aldığın sex oyuncağın veya geceligin varsa linkini at wuughuuuu 👅👅🤪🤪🤪💅💅💅💅💅
kizatasozu ozlemozdemir biz soylicez karşıdaki yapicak artık doğru siylermi bilmiyorum ama hile yapmasınlar 😅
ikranurr Telegram grubuda olsa cesaret gerektiren ve yapılanların fotoğrafını atardık. Bende cesaret diyorum.
ikranurr kizatasozu işte yaptığımızı burdan nasıl gösterecez. Mesela gece ışıklar sönük perde açık cama dayanmış şekilde doggy seks 😈😈😄
kizatasozu ikranurr yuh cnm onu kim atar kocanı baştan çıkar dersin oda yapar yaptım der yapmazsa yapamadım der o haldeyken foto kimse atmaz bence
ikranurr Bilmiyorum belki bende çalışan olduğum için bana ucuz geliyor. 400 lira nelere vermiyoruz valla
ikranurr ozlemozdemir niye olmasın demi profiller gizli, numaralar gizli, atılan görüntüler tek açımlık ve 3 saniye. Kimse kimseyi bilmiyor. Birinin buna ön ayak olması lazım