• Muhabbet
  • Dubleks evi plan veya bilgisi olan var mı yardimm

mrvehl iş sende bitiyor tamamen karıştır aklını gerekirse tavır yap mesafe koy ters davran unutma ki her zaman kaçan kovalanır kaç sende herzamankinden farklı ol soğuk ol kendine de daha dikkat et bakımlı ol çekici ol birden değiştir kendini noluyo desin ama sana da yaklaşamasın yaklaştırma.. şahsen ben öyle yaptım ve şuan babasıyla ayda yılda bir görüşür he hergün konuşur telefonda ama görüşmez

mrvehl annesiyle konuşun ev ev üstüne olmuyor 5 sendir aynı evdeyiz zaten bnm düzenim olsun evim olsun istiyorum diyin net olun biraz bnce sorun çözülür

2minnosannesi kaynana söz dinleseydi baştan oğluna iki çift laf ederdi maalesef. D

mrvehl boşver sürdür aklına zevki gelince onlarda sular durulur ben 3 ay sürdürdüm bunu öyle birkaç surata koyuverme yelkenleri hayatın ve psikolojin söz konusu

mrvehl her anımı sna ayırmal istiyorum falan de ailemize ilişkimize odaklanalım falan de
      Hatta dubleks düşünseniz daha iyi ne kadar giriş ayrı olsada ses gider de arada annegile gidip geliriz özleriz hem falan de
      De işte yaa bütün kozlarını kullan😂

mrvehl kırbaç falan hediye et yeni evimiz için diye ordan gir sonra biz bunları yaşadıkça ses gider utanırım bu kadar yakın olmaya gerek yok falan de eğer ihtiyaçları olursa zaten yardım ederiz o bizim anne babamız de
      Ama sana şunu söyleyim sakın anasına babasına laf etme iyi ol hep