Kızlar menü önerisi alabilirmiyim lütfen beynim durdu hergun hergun ne yemek yapsam diye 😢😢

perimasali802_ aynı peri ya eşime dedim lazanya yapimmi yok dedi ilk defa yapicam yaparsam guvenemiyo o yüzden 😂😂😂 dün sarma sarmistim ama başka bişey gelmiyo aklıma

mlksrdl kuru fasülye, pılav, pilavın üstüne haslanmıs tavuk olabılır salata falan

Tavuk sote pilav yapın en kolayından 😂

mlksrdl ben bugün
      meyhane pilavı
      Havuc tarator
      Cacık
      Tavuk şiş yapıcam

mlksrdl valla dün etli yeşil fasülye yemeği yaptım yanına şehriyeli bulgue pilavı yoğurt turşu

mlksrdl en güzel menüde salcalı makarna yogurt salata kola ama malesef bugün menüm farklı onuda yarın yapıcam

Etipetito bu kocalar niye böyle bıktım tiksiniyorum yaparken artık 🤣

mlksrdl ahaha bende genelede yapacağım yemeği ilk defa yaparsam çok güzel oluyor sonrası yok 😂
        Düşündüm ve buldum
        Firina tavuk patates aticam yanina şehriyeli bulgur ve mercimek çorbası yapacağım
        Bugun de böyle olsun napalim zaten beni yoran et yemekleri cunku bu evde aslan var her gün et olmalı 🤣

lgrth ramazan başladığından beri hemen hemen hergün et yaptım 😂 bıktım artık bide ben ve çocuklar pek sevmiyoruz daha zor oluyor doymuyor adam doymuyor 😂

mlksrdl ben mercimek çorbası çökertme kebabi yaptım fikir olursa
          Sarman varmıs zaten yanına sadece çorbada olabılır

Etipetito bizde de öyle bende sevmem artık yapmaktan tiksindim ramazan öncesi de öyleydi 😂keşke böyle kısır patates salatası tarzı şeylerle de doysa 😂

lgrth benim ki onları yemekten saymaz hatta hiç yemez 😂😂
            Varsa yoksa et kelle paça mumbar