Etipetito yerim ama doyurmuyor onlar diyor sıkıldım çeşitsizlikten ya babam her şeyi yerdi 😂

Etipetito 😂😂

lgrth bende bıktım börek yemez karnı yarık yemez bakliyat pek sevmez karnabahar yemez içli köfte yemez napayım şimdi ben 😂😂

Etipetito ay o da bayağı seçiyormuş ya Allah yardım etsin 😂 ben alıştırıyorum çocuk bunu yiyor diyip yediriyorum bazen 😂

Etipetito ya bu benim kocam niye normal erkekler gibi et yemiyor ya deli ediyor beni ben de bize et yapsam ona başka bişey düşünürüm 😬😂

Etipetito bütün sebze yemeklerini yer her şekil ama et oldu mu seçer kıymalı şeyleri yer kuş başı tarzı iri etli şeyleri yemez valla bi cins benimki 😂

Neselibiri benimde he çeşit eti kelleyi mumbarı yer ama kıyma yemez neymiş görüntüsü solucana benziyormus 😂
            Boşver erkek işte takılma onlara😂

mlksrdl kocam iste yemek yiyo kendime tek çeşit yemek yapıyorum ne güzelmiş ya canım ne istese onu kendime göre yapıyorum karışan eden yok keşke hep böyle olsa 😅 bana tek çeşit yetiyo ama kocam olsa 3 4 çeşit illa olcak bence gerek yook