asena_hatunn Arkadaşlar evrak göndermek istiyorum ama nasıl gönderilecek dosya indi açmak istediğim davanın. Telefondan yapıyorum ama evrak göndermeye basıyorum olmuyor anlayan varsa yardımcı olabilirmi ?
incinmissindedi asena_hatunn merhaba pek bi bilgim yok, sadece durumunuzu merak ettim nasılsın iyisindir inşallah. Hiç üzme kendini erkek milleti bu inan 1 gram gözyaşı dökmeye değmez…
Coolness asena_hatunn avukatın yok mu ? Özellikle çekişmeli boşanma davalarında bu işlemlerle avukat ilgilenir zaten, neden sen uğraşıyorsun ki ?
asena_hatunn ikranurr tamamdır çok teşekkür ederim peki kuzenimin bilgisayar var uyaptan adıma girse bu dosya ona aktarsam halledebilirmi.
asena_hatunn incinmissindedi teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum halla affetmemi istiyor normallestirmeye çalışıyor. Yapamıyorum istemiyorum yani olmuyor sürekli kafamda şüphe korku var o yüzden çekişmeli boşanma açtım tamamlanması gereken evrakları yollamam lazım bir an önce bitmesini istiyorum. Çocuğuma üzülüyorum böyle bir baba seçtim için onun gözlerinin içine bakarken ben utanıyorum nasıl olurda böyle bir insanı seçtim diye😭😭
incinmissindedi asena_hatunn maalesef çoğu anne aynı şeyi yaşıyor kimi aldatılıyor,kimi evlilinde mutlu deil eziyet gibi. Allah hepimize sabır versin. Emin ol ki çocugunla daha bi mutlu olacaksın. Peki nerdesin şuan, onu mu gönderdin yoksa senmi ailene gittin