• Öneri
  • Elektrikli Süpürge önerisi

Kızlar süpürgemin miadı dolmak üzere çekim gücü yüksek bir süpürge önerebilir misiniz uygun bütçeli

Rumeysa0701 3 yıldır philips marathon ultimate kullanıyorum 3 yıl geçmesine rağmen çekim gücü hala o kadar iyiki kayınvalidemin eski el dokuma ağır halısını bile yerinden kaldırıyor ve çok memnunum ben aldığımda ki fiyatı 7.000 küsürdü şuan sizin için araştırdım 18.499 tl media markt da. Philips markasının daha uygun fiyatlı elektrikli süpürgeleri de var onlara da bakabilirsiniz şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle 😇

Rumeysa0701 ben tamir ettirmeseydim miele ya da marathon daily düşünüyordum..Siemens kullanıyorum memnunum şuanlık

Rumeysa0701 çok teşekkür ederim 🌸maraton ultimate bütçeme biraz pahalı geldi daily düşünüyorum ben de

lgrth evet ben de marathon dailye baktım arnica tesla da olabilir annem kullanıyor ama çok ağır

Rumeysa0701 benim şuan kullandığım kablolu torbalı eski usül süpürgelerden hem hafif hem çekim gücü güzel ama pek yeni nesil değil 😂 robot ya da dik süpürge düşünüyorum bende en kısa zamanda

lgrth annemin de vardı ondan bosh torbalı onların çekim gücü daha güzel😂😂 ben de robot istiyorum bunu değiştirince

Rumeysa0701 alırsın gönlünce inşallah 😂çocuk olunca en kolay pratik olanı istiyoruz ister istemez 😂

Rumeysa0701 Miele kesinlikle çekim gücü de ayarlanabiliyor aynı süpürgeyi kayın validem 10 sene kullandı ondan sonra motoru bozuldu motoru değiştirdiler hala kullanıyor ben de 6 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım aşırı dayanıklı bir marka

Rumeysa0701
                  Fotoğraf yükleyemedim
                  3 yıl filan oluyor 6oo küsüre almıştım şuan olmuş 3500 samsung vc07r302 cyclone süpürge. Maratonla karşılaştır ürün aynı. Fp ürünü uygun fiyata çekim gücü harika. Birkaç başlığı var. Pişman olmazsınız ablama da aldırdım kayınvalideme de teyzeme de

lgrth robot alalı yaklaşık üç dört ay oldu çok nadir diğer süpürgeyi açıyorum büyük kolaylık allahım bebeğim benim

Eskobar yaa gerçekten mi hangi marka model..bende çocuklarla işimi kolaylaştıracak bir şey istiyorum ya moplu robot alayım diyorum ya da sürekli bir şeyler döküldüğünde elimin altında bir dik süpürge olsun istiyorum..birde koltukları süpürme olayı var ikisinden birine öncelik vereceğim de kararsızım..🙂

Rumeysa0701 ben 3 senedir ihlas aura cleanmax kullanıyorum çok çok memnunum komşularım bile gelir ister koltuk yıkama vs için çok memnunum ek olarak da dik süpürge bosch unlimited 7 kullanıyorum ondan da çok memnunum ikisi çok kurtarıcı oluyor acil durumlarda dik süpürgeyi kullanıyorum genel evi süpüreceksem de cleanmaxı kullanıyorum

En iyi süpürge markası bence dyson maliyeti yüksek ama çok iyi ben kullanmıyorum ama görümcem almış çok güzel diyo bana annem almış kargoyla gönderecek kendi kullanıyodu pliphs çekim gücü çok iyi diyodu banada almış bitane

peynirlimakarnaa merhaba benim de ihlas aura süpürgem var da bir şey sormak istiyorum hali ve koltuk temizliğinde ne kullanıyorsun veya yıkarken kullandığın bir yöntem var mı önce elinle silip yıkayıp çekiyor musun yoksa direk makinayla yıkayıp çekiyorsun

Biyiklim merhaba canım, koltuklarımı ilk yıkamaya başladığımda daha 6 aylık evliydim o yüzden de kirli değildi ama yıkıyordum yine de koltuklarım beyaz, ilk yıkamalar diye önce deterjanlı su yapıp çitiliyordum lifle daha sonra da süpürgeyle çitileyip çektiriyordum 3-4 yıkama boyunca bu uygulamayı yaptım sonrasında sadece süpürgeyle yıkamaya geçtim çünkü artık kir çıkmıyor çok fazla hatta hiç çıkmıyor desem yeri süpürgenin haznesine Migros’un halı&koltuk şampuanını koyuyorum biliyosundur cihaz için çok köpürmemesi gerekiyor onu kullanıyorum yani

Bahtsizbedevi_ Çeyiz zamanımda aldım dyson 1 yıl kullanmadım bile bosch ile tanışınca direk onu aldım dysonu da anneme postaladım boşuna yer kaybı yapıyor sadece adı var yani, üstelik yurt dışında dyson v15 ile boch unlimited7 karşılaştırması yapıldı büyük bir farkla bosch kazandı bende ikisini kullanmış biri olarak sonuna kadar bosch diyorum diğerinin sadece adı varr

peynirlimakarnaa teşekkür ederim canım bilgilerin için ☺️. Bende geçen gün halımı yaptım bulaşık deterjanı ve biraz çamaşır suyu kattım çok köpürdu 😅. Ya bide suyu çabuk bitiyor ikide bir boşaltıp doldurdum sanırım önce elimle yıkayıp çekmem lazım çünkü öyle daha kolay olur benim için