• Öneri
  • Elektrikli Süpürge önerisi

philips maraton ultimate yeni aldım 1 ocakta 11.000 e aldım evkurdan. yıllardır aynısını annemde kullanıyor memnun bende memnunum

Biyiklim canım halı biraz zor oluyor onunla ben müstakil evde oturuyorum terasım da var bahçemde halıyı yıkamam için müsait yani, o yüzden kendim halı fırçasıyla foşur foşur yıkamadan rahat etmiyor için 1 kez kar yağdığında makinayla yıkadım yeterki çıkmadı bile 10 gün önce hava çok güzeldi hemen attım terasa foşur foşur yıkadım leke bile kalmadı 😂

lgrth aslında ikiside olması gerekiyor ama ben yine robota verirdim dikey süpürge robotun iki katı eşim alayım dedi aşmadım robottan yana kullandım
    Roborock S8 stationsuz indirimden 360€ almıştım çok iyi bence

Eskobar bakalım artık yeni eve gideyim de duruma göre birine öncelik veririm 🙂 bende roborock qrevo ya favoriledim de çok pahalı ya sürekli zam geliyor

lgrth evet pahalı bir sene takip ettim ben valla kasım indirimizden aldım sonra şimdi 100 € dan fazla zam koydu yazık yani

Rumeysa0701 olsun canım süpürge süpürgedir sen temiz olduktan sonra el süpürgesi de kullansan evin temiz olur ama istediğini inşallah alabilirsin birgün🙏🏻 bu arada ben de 16 bine almıştım şuan 50 bin diyorlar🤦🏽‍♀️

peynirlimakarnaa vala ben yıkadım makina ile gayet tertemiz yaptı. Hatta post açmıştım bak istersen ihlasın yaptığına bak sen diye 😂