philips maraton ultimate yeni aldım 1 ocakta 11.000 e aldım evkurdan. yıllardır aynısını annemde kullanıyor memnun bende memnunum
Elektrikli Süpürge önerisi
Biyiklim canım halı biraz zor oluyor onunla ben müstakil evde oturuyorum terasım da var bahçemde halıyı yıkamam için müsait yani, o yüzden kendim halı fırçasıyla foşur foşur yıkamadan rahat etmiyor için 1 kez kar yağdığında makinayla yıkadım yeterki çıkmadı bile 10 gün önce hava çok güzeldi hemen attım terasa foşur foşur yıkadım leke bile kalmadı 😂
lgrth öyle tabi 😅 inşallah teşekkür ederim1😍
Neselibiri çok teşekkür ederim şuan için bütçem çok uygun değil ilerde almaj isyerim
Bubenimoykumm bakacağım çok teşekkürler 😍🫶🏻
- Düzenlendi
peynirlimakarnaa hayallerimin süpürgesi yaa bir zamanlar 7 binken almadım şimdi çok pişmanım🥲
- Düzenlendi
Rumeysa0701 olsun canım süpürge süpürgedir sen temiz olduktan sonra el süpürgesi de kullansan evin temiz olur ama istediğini inşallah alabilirsin birgün🙏🏻 bu arada ben de 16 bine almıştım şuan 50 bin diyorlar🤦🏽♀️
peynirlimakarnaa inşallah canım çok teşekkür ederim 🤲🌸 evet o civarlarda fiyatı maalesef 🥲
Rumeysa0701 rica ederim canım
Rumeysa0701 hb da karşılaştır bak ürün özellikleri aynı
peynirlimakarnaa vala ben yıkadım makina ile gayet tertemiz yaptı. Hatta post açmıştım bak istersen ihlasın yaptığına bak sen diye 😂