Garnıer 4.5 kızıl kestane boyadım ıkı sefer saçımın rengini dahada koyulastırdı bu renkte hangı kızıl kullanabilirim açık olması ıcın napmam lazım bı kızda gördüm o kadar güzel duruyor kı saçında napsamda tutsa bılenler yardımcı olursa sevınırım

Kızıl viyole veya sıcak kızıl yap canım bunlar açık tutar viyole sıcak kızıla göre bi tık koyu açık istiyorsan sıcak kızıl güzel tercih birkaç boyamada istediğin kıvama gelir

elsaaaaaa ben şarap kızılı yaptım evde ilk önce açıp çok güzel oldu keşke daha önce yapsaymissim ama akıyor işte

elsaaaaaa nasıl olur bilmiyorum görümcem o renk tonlarını kullanıyor kendisi açık seviyor genelde sıcak kızıl yapar

hzl123kk renk tam olarak açık kızıl mı yoksa koyu kızıla yatkın mı

Dediğim gibi sıcak kızıl açık bir kızı ama viyola biraz koyuya yatkın ama senin bir kaç boyamadan sonra renk oturur çünkü o düzenli 7 senedir boyar

elsaaaaaa bende edemedim ama çok güzel açıldı uyguna aldım kozmetikciden hemende acilci

elsaaaaaa ay bende saçım bakır kızılıyken yaptım o hatayı tiktokta bi kızda gördüm aşırı güzel duruyordu resmen saçım siyaha yakın kızıl oldu dönemedim de başka renge 1 yıl boyadım hep o boyaya şimdi çok araştırıp iyi bir kuaför buldum cuma gününe randevu aldım 3 bin boyayı akıtmaya 3 bin de ombreye verip 6 bine saç boyatacağım inşallah aptal kafam yüzünden

elsaaaaaa yapmaaa lütfen saçını mahvedersin kızıl renk çok zor ve zaten yeni boyamışsın.. bir kuaför olarak söylüyorum bunu sana

aynoluyonoluyo ne gibi zararı olur acaba pek bilemiyorum yani kuzenim 2 seneye yakın kullaniyor ondan görüpte beğenmiştim hiç saçım yıpranmadı dedi