• +18
  • Şeytana uyup ne yaptınız varmı itiraf etmek isteyen 😂

O kadar utandım ki kendimden uzun bir süre kardeşimin yüzüne bakamadım 😭
Var mı böyle şeytana uyup yapılan hatalarınız

Eşimin insta engel kutusuna bakmıştım onun bana hiç anlatmayip annesinin haberim olsun diye bana söyledi sevgilisini görmüştüm 😑

Leylamecnun alakasız bir gün alttan Alttan sordum önceden kimse oldumu falan asla bişey söylemedi (( ben kendi geçmişimi detayina kadar ona anlatmıştım nisanliyken ama o hep geçmiş geçmişte kaldı falan yapıyordu bende okeyleyip kapatıyordum zaten bunun annesi bana söyledikten sonra hiç bir zaman guvenmedim hep telefonunu karıştırdım 🤣 )) bende birinin bana eski sevgilisini ve yaşadıklarını falan anlattığını söyledim yüzüne vurdum kim söyledi sana falan oldu neden benden sakliyorsun dedim ben senden bisey sakladım mi dedim geçmiş geçmişte kalıp gitti dedi anlatıp ne yapicaktim dedi çok uzun zaman sonra bir gün eşim yatmıştı bende fotoğraflara bakiyordum instya bakım dedim spam kutusunda bir mesaj yabancı bir hesaptan en fazla 5 dk önce atılmış çok yeni iki dünyada da elim yakanda olucak beni bıraktın bilmem ne bişeyler zirvalamis mesajı çekip ertesi günü kendisine gösterdim bu ne diye o önceki kızdı muhtemelen bir ay boyunca sorgulayıp durdum madem sevdin birlikte oldun evlenseydin neden annenin babanin uygun gördüğüyle evlendin diye zaten hiç bir zamanda güvenmem ne kendisine ne ailesine 😵

yesilisevdotunukoru ayy benimde eşimin bir hesabı vardı yani daha tanışmadan önce eski tlf üzerine olunca şifresini unutmuş öyle kalmış hep. Profilinde öyle güzel söz yazıyor sevgilisine haykırmış resmen sonra kendi ve sevgilisinin ismi var. Sürekli karşımda görüyorum bir türlğ kapatamadık çok sinir oluyorum acaba çok mu seviyordu dye ??

Bir defasında eşimle kavga etmiştik belkide ben çok büyütmüştüm ona kızdım ve şeytana uyup bir gece külübünde sarhoş oluncaya kadar dans edip o kafayla eve gitmiştim allah yaptırmasın bir daha.