asyarana senin içinde hayırlısı olsun canım test yapmadın mı sen

asyarana yok gayet iyiyim çok şükür oruçta tutuyorum

Duyguuu aşkım bende böyle öğrenmiştim hamileliğimi hastanede kan tahlili ver netleşmesi için

asyarana aşkım eğer şüphen varsa erken gebelik testi yap sonucu burada paylaş bakalım bizde

Duyguuu bende de belirti falan bişi yok gecikmem var acaba oruçtan mi diyorum

asyarana yap bence bende bayram işine girişecektim içime şüphe düştü bakım dedim

Duyguuu e işte oruç tutuyorum diye mi gecikme oluyor diye düşünüyorum o yüzden yapmak istemiyorum sonra yapsam çıkmasa

asyarana aşkım yapmadan bilemeyiz rabbim gönlüne göre versin kuzum isteyen herkesin hakedenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🌺

Duyguuu canım açılmadı link ama kan verirsen daha doğru sonuç alabilirsin benimde ilk gebeligimde testte çok çok silik çıktı flaşla falan görünüyordu ona bile sevinmiştim ay flaşla görünüyor diye hastaneye gittik doktor ultrasonla baktı bebek görünüyor ama kese oluşmamış daha çok ufak dedi 2 hafta sonra tekrar gittik kan verdik ve doktor baktı kalp atışını dinleyebilmistik o zaman da eğer istiyorsan bebek rabbim nasip etsin sanada istemiyorsan da rabbim Olmayanlara versin diyelim

Duyguuu ayyy şimdi gördüm gebelik varr kesinlikle benimki bundan da az silik çıkmıştı ona rağmen var dedi doktor yarın git sağlık ocağına kan ver bi

Suan benim oğlum 33 aylık testini hala saklıyorum ve o silik cizgi kirmizi kuru bir çizgiye dönüşmüş