asyarana aşkım yapmadan bilemeyiz rabbim gönlüne göre versin kuzum isteyen herkesin hakedenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🌺
Gebelik testi anlayan bakabilir mi lütfen
Bahtsizbedevi_ amin inşallah çok teşekkür ederim
Duyguuu
Çizgi görünüyor :)
var gibi görünüyor hayırlı olsun
kubradefne21 inşallah
Duyguuu canım açılmadı link ama kan verirsen daha doğru sonuç alabilirsin benimde ilk gebeligimde testte çok çok silik çıktı flaşla falan görünüyordu ona bile sevinmiştim ay flaşla görünüyor diye hastaneye gittik doktor ultrasonla baktı bebek görünüyor ama kese oluşmamış daha çok ufak dedi 2 hafta sonra tekrar gittik kan verdik ve doktor baktı kalp atışını dinleyebilmistik o zaman da eğer istiyorsan bebek rabbim nasip etsin sanada istemiyorsan da rabbim Olmayanlara versin diyelim
asyarana rica ederim kuzum🌺
Mavininannesi teşekkür ederim Allah razı olsun canım ama fotoğraf atlara yükledim bakabilirseniz sevinirim
- Düzenlendi
Duyguuu ayyy şimdi gördüm gebelik varr kesinlikle benimki bundan da az silik çıkmıştı ona rağmen var dedi doktor yarın git sağlık ocağına kan ver bi
Suan benim oğlum 33 aylık testini hala saklıyorum ve o silik cizgi kirmizi kuru bir çizgiye dönüşmüş
Mavininannesi ya benimde postuma baksana
Mavininannesi ah canım çok teşekkür ederim inşallah ilk işin o olacak yarın sabaha kadar uyuyabilirsrm tabi 💕💕
Bende oruç tutuyorum 7 gün gecikti ben oruça verdim bilmiyorum çünkü daha önceden çok fazla deneyip başarısız oldum hiçbir belirtim de yok o yüzden acaba oruçtan beslenme düzeninden mi oldu diyorum senin de oruç tutarken bu ay 3 gün gecikmeli oldu değil mi
asyarana aşkım sen yarın ilk işin erken gebelik testi alıp yapmak olsun