Esmerimmm Kalimera Benim eşimde sevgiliyken teklif etmişti zaten utanıyordum kabul etmemiştim şimdi bir buçuk yıllık evliyiz tekrar teklif etmedi acaba söylesem yapar mı ???bana yapmaz gibi geliyor halada utanıyorum sekiz yıldır birlikteyiz bide🙈bu utangaçlık ne zaman geçecek acaba
Delimiyimneyim64 Esmerimmm yapar bence söyleyin sonuçta bi kere teklif etmiş yine reddetmenizden çekiniyordur
Kalimera Esmerimmm Siz teklif edin, denemeden bilemezsiniz. Kabul ederse, hem siz hem o mutlu olacaktır.
Kalimera Delimiyimneyim64 kendisi teklif ediyor ama benim de ona pek yaptığım söylenemez, naif bir adam cinsellik konusunda (reddeceğim bir şeye zorlamaz anlamında naif)
Esmerimmm Delimiyimneyim64 Sevgiliyken istiyordu ben istemesemde onu tatmin etmek için yapıyordum evlendiğimizden beri pek istemedi bazen banyodayken kendim istediğim için bir kaç kez yapmışımdır
Esmerimmm Kalimera bu konularda biraz utangacım sanırım ilişki esnasında bir fırsat bulup söyleyebilirsem söylerim aksi takdirde gözlerinin içine bakıpta söyleyemem
Esmerimmm Kalimera Aslında ikimizede cevap vermiş oldu aynı konudan muzdaribiz seninki istemiyor benimki ise bir bilinmezlik belki oda istemez yanlız çok utangaçım nasıl söylerim ki domates olurum 🤣🤣
Kalimera Esmerimmm Maşallah, daim olsun sevginiz. Benim gittiğim mottodan git 🤗 eşinden isteyeceksin de kimden isteyeceksin. Yok söyleyemem diyorsan beraber olmak istediğin bir gün mesaj at. Bak mesaj en güzeli 😊