gokyuzununsonesi dertetmempertederim ilk başlangıç seviyesi olmuş ama zevk vereceğinden eminim. Eşinizin penisinden büyük olursa ve gizli aldıysanız sürekli kullanımda vajinna bollaşma yapabiliyor.
gokyuzununsonesi İzmir konya kirazlıbahçe tesislerinde evli değilken ufak vibratörümle herkes inmişken eteğimin altından gece karanlığında otobüs yıkanırken yapmıştım
gokyuzununsonesi dertetmempertederim tercih meselesi kuzucum bende gizli kullanıyorum ve bazen ikinci koca olarak gördüğüm için kurtarıcı oluyor. Birde anal krom pluglar var o da tavsiyeli ama yinede hayırlı olsun kuzucum
dertetmempertederim gokyuzununsonesi ayy o plug falan asla bana göre değil gizli ama çıkarıcam bi gece ilişki esnasında kullanmak için aldım ben sadece iyi zamanı kolluyorum 😂
gokyuzununsonesi dertetmempertederim ben o cesareti hiç bulamadım. Ama anal plug olayını dışarıda bir defa taytla denemiştim zevkliydi. Çok ayrıntı verdim.
dertetmempertederim gokyuzununsonesi dişarda mıııı 😬😬 yok anam orama hiçbir şey yaklaştırmaammm çok korkuuuuuğğğnnnçççç😱😂😂😅
gokyuzununsonesi dertetmempertederim bende senin gibi düşünüyordum inan ama farklı bir bakış ve haz oluşturuyor özsllikle yürüyüp oturdukça. Ama kocan konusunda da bence konuyu açarak göster ve onun kredi kartından rızasıyla aldığına ikna et yoksa yetersiz hissediyorlar.
dertetmempertederim gokyuzununsonesi ffhh her zıkkıma da yetersiz hissediyolar ne kadar salaklar valla diycem aldım ben kes sesini işini yapmaya devam et 😅😂😂
gokyuzununsonesi dertetmempertederim yarış içine girerler aşkım onunla o yüzden söylemek riskli. Sen onu ikinci koca metres ya da fuckbady edasıyla kullan zevkine bak kahyası olsun…
dertetmempertederim gokyuzununsonesi ay çok komik yaaa makineyle yarışa mı girmek 😅😅😅 nasıl hakaret etsem bilemedim canım ona demicem ki içime sokuyom diye sadece o okşuycak ne yani o zaman elimi kullanınca da yetersiz hissetsin elim ağrımasın diye aldım diycem iki saat de güç kuvvet istiyo yani anladın? 😂
gokyuzununsonesi dertetmempertederim geç orgazö olman senin sorunun değil eşinin oraya yeterince ilgi göstermemesi kuzum tabii ki öyle yap ama temkinli yap bu erkekler sadece kendisi olmak ister. Başkalarına 2 saat yalarım der 2 dk da soluksoluğa kalır bu yüzden vibratörü bulandan razı olsun aminnn
dertetmempertederim gokyuzununsonesi canım öyle ama olmuyo bi türlü tam olcak ya yavaşlıyo ya da boşalıyo sinir oluyorum o zaman da bende klitoral devam ediyorum napim 😮💨
gokyuzununsonesi dertetmempertederim sende haklısın bu yüzden oyuncaklar şart ama gelde bizim odunlara anlat. Aslında bu bilgisizlik bizi tanımadıkları için. Hayal gücü yetiyor erken geldiklerinde bize
lgrth dertetmempertederim ya onu işte sen ön sevişme sırasında zirve olucan öyle alıcan içine zaten iki kıvırınca hemen gelirsin o an da kalçanı falan mıncıklasın sıksın vücudunu dillesin dişlesin sen gelince asıl olaya başlayacaksınız 😂
gokyuzununsonesi lgrth ben evet daha fazlasını istediğimi söylüyorum. Zaten sorun bende o ne yaparsa yapsın ben daha fazlasını istiyorum sertlik ve tenimle tamamen izlerini ve yakalanma korkusu oşan yerlerde utanmadan üstümden geçmesi
lgrth gokyuzununsonesi daha fazla detaya inemedim 😂 önce kendimizi keşfedip kontrolü almamız lazım kadınlar kolay kolay erken olmuyor zaten 😂