gokyuzununsonesi lgrth ben evet daha fazlasını istediğimi söylüyorum. Zaten sorun bende o ne yaparsa yapsın ben daha fazlasını istiyorum sertlik ve tenimle tamamen izlerini ve yakalanma korkusu oşan yerlerde utanmadan üstümden geçmesi
lgrth gokyuzununsonesi ahahah doyumsuzluk desene 😂 gokyuzununsonesi kesinlikle öyle ben her noktasına hakimim bilirim ama yıllardır hala beklediğim yerleri nokta atışı tutturamaz 😂
gokyuzununsonesi lgrth nokta atışı yapan kadınları orgazmsız bırakıp gittiler erkeklerin yetersizine vibratörlerin titreşimlilerine kaldık 🤣
gokyuzununsonesi dertetmempertederim oyuncağını kocana inat 2 saat kullan kız o zaman :) hayal et kocana inat 🤣
lgrth dertetmempertederim bu arada ön sevişme de elin yerine kocanınkini kullan klitorise iyice sürt 😂 ay daha ne kadar açık anlatıcam bilmiyorum 😂 gokyuzununsonesi ahahah ya da ele mecbur bıraktılar gerçi iş bitikten sonra el de hiç keyif vermiyor 🤣
dertetmempertederim gokyuzununsonesi sinirden inme inmezse şanslıyım bi kere daha sipariş verdim iki saat hayat dersi konuşması dinlemiştim😂😂
dertetmempertederim lgrth bu dediğini yapmıştım ibrahim tatlıses gibi beynimden vurulmuşa döndüm çok fena bişeydi😍😍🔥🔥❤🔥❤🔥
lgrth dertetmempertederim e niye sürekli yapmıyorsun o zaman 😂😂 hatta bak daha detaya giriyorum tam sen kıvama gelince köklet altında kıvır dudağına yapış 😂
dertetmempertederim lgrth bilmiyorum ki aklıma gelmiyo bazen,bazen de bi an da oldu bittiye geliyo bide en çok da çok uzun sürüyo 😥😅
dertetmempertederim lgrth çünkü zevk alıyorum canımm sarhoş gibi oluyorum zaten diyorum ki hatta herkese orgazm olsam o zevkle birlikte kalp krizi geçiririm 😂😂😂
lgrth dertetmempertederim Hahah e önemli olan da keyfini çıkarabilmek orgazma odaklanınca zaten keyif kaçıyor akışına gelişince uçuyor ortalık 😂
dertetmempertederim lgrth 😂😂 aynen o yüzden zevk almaya bakıyorum artık önceden düşünüyodum düşünüyodum artık baya zamandır anda kalıyorum 💪 jsbsbsa baya iyi ama neyysseeehh kociş gececi 🤣🤣