Kizlar yakın zamanda spiral taktiran var mı ve ne kadar taktirdiniz yarın taktiricam özele gidicem hiç fiyat bilgim yok hazırlık gitmek istiyorum

mrvehl doktorum bana 4 bin demişti galiba

mrvehl cnm sağlık ocağında ücretsiz takıyorlar ben taktım ücretsiz hastanede ucretliydi ama fiyatını bilmiyorum

mrvehl bilemicem devlet Hastanesi’ne sor daha uygundur belki

kizatasozu devlet hastanesi de kukla gibi oynatiyo o yüzden özelde yapirip kurtulsam pahalı ama napalim

mrvehl ben 2 ay olmadı daha taktıralı spiral ücreti 1500 muane ücreti ise 1500 du toplam 3000 tl tuttu bence de özelde yaptır temiz hijyenik bir ortamda yap kurtul

cananlcm ve yaptirdim 5200 tl kramplar ağrılar hafif var ilk başta biraz zorlandim ama sıkıntı yol umarım kaymaz .dd

kizatasozu ne güzel valla kaziklandim geldim ins ise yarar öyle kayma falan olmaz da rahat ederim

mrvehl yaptinmi geçmiş olsun niye kaziklandin ki kayarsa tekrar ücret odemen gerekiyo sanirim

nutellaaaaa bizim de sağlıkocağında asılı RİA takılır diye ama taktırmadım 😂

mrvehl 3 4 gün önce taktırdım anakrada bir devlet Hastanesi’nde Dr hemen kendinodasinda gayet steril naif bir şekilde taktı işlemden sonraya vezneye 130 TL ödedim

Sinee_ 130 mu ama devlet diyorsun ya hiç para almaması bile gerekir de yine de iyi

kizatasozu ya yok aşırı pahalı hem muayene parası hem takma parası 6000 tl ödedim resmen ki eczaneden spiral 2000 tl

mrvehl istediğin muamele yi gordunmu peki