birana Ya kızlar Instagram da sessize alınanları tekrardan nasıl çıkarabilirim bilgisi olan var mı sessiz moddan çıkarmak istiyorum bilen yazsın lütfen
Medusa birana Ayarlara gir, aşağı doğru in orda sessize alınan hesaplar yazıyo. Ordan değiştirebilirsin
birana lolopoo arkadaşım ekliydi hikayelerini görmemek için hesabını sessize almıştım çıkaramıyorum 😂
lolopoo birana sen sadece beni dinle profiline giriyorsun takiptesin kısmı var profilin altında ona basıyorsun sonra altta sessize alma yazıyor Alt kısımdaki gibi ordan düzeltebilirsin
zarifhanim birana Profilinizin kenarındaki 3 çizgi olan kısma basıp sessize alınan hesaplar seçeneğine girerek görmek istediklerinizin sesini oradan açabilirsiniz.
698_merve Sessize aldığın kişinin üstüne basılı tut secenek çıkacak mesajların sesini aç yazıyor oraya bas
birana lolopoo çok teşekkür ederim bebişim senin dediğin gibi yaptım oldu diğer arkadaşların dediği gibi yaptım ben de zaten o yüzden yapamadığım için buraya yazdım teşekkürler aşkım bir şey daha öğrendim 😻🌼🪻