Merhaba bacılar ben geri geldim kendime biraz ara vermiştim beni hatırlayanlar var mutlaka eski hesabım @romeonunjulieti hikayemi bilenler neden ara verdiğimi bilirler nasılsınız nasıl gidiyor ❤️

o_hayat_benim hoşgeldin postlarını okumuştum o zamanlar aktif kullanıcı değildim 🙂 umarım senin için her şey yoluna girmiştir iyisindir 🌸

lgrth iyiyim çok şükür kendime bi nebze de olsa gelebildim çok teşekkür ediyorum

o_hayat_benim aaa hoşgeldin 🤗hikayeni okumuştum çok üzülmüş ve ağlamıştım inşallah kendine gelebilmişsindir çok merak ediyordum seni nasılsın iyimisin

o_hayat_benim asıl sen nasılsın nasıl gidiyor yeni düzenin nasıl? Kızın nasıl? Şerefsizle görüşüyürüyor musun kızını? Postlarını okudum çok zor şeyler atlatmışsın en iyisi ayrılmaktı zaten🌸🌸

lgrth çok iyi Bugün doğum günüydü ailecek yani annemlerle kutladık ❤️

bossmom çok şükür atlattım sayılır onunla mecburen kızım için görüşüyoruz geri evlenelim diyo ama denenmiş denenmez asla o yüzden hayır diyorum her seferinde oda köpekler gibi pişman ama iş işten geçti

o_hayat_benim yaaa öyle seni merak ediyordum bakıyorum hesabına yoksun iyimsin
                Valla korktum acaba kendine bişeymi yaptı diye Allah korusun

Eskobar benim bi kızım var o şerefsiz için kızımı neden annesiz bırakayım hayat devam ediyor ❤️